Princ Harry: Je na obzorju nova blondinka?

Princ Harry: Je na obzorju nova blondinka? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
10. 2. 2016

Resnično je naporno biti princ ... in še samski povrhu. Tega se britanski ljubljenec princ Harry dobro zaveda. Skoraj ne mine teden, da mu ne bi pripisali kakšnega novega dekleta. Tokrat je to Juliette Labelle, plavolasa piarovka iz Los Angelesa.

Ko se je izkazalo, da z grško princeso Mario-Olympio nimata nič in sta le prijatelja, se je prikazala še ena plavolaska.

Američanko Juliette Labelle naj bi princ spoznal, ko je bil med novoletnimi prazniki zasebno v Los Angelesu. 31- letni princ naj bi bil nad mlado, komaj 22-letno piarovko, ki dela za modno hišo Dior, zelo navdušen in je z njo preživel kar nekaj časa. Nič kaj neverjetno ni, da jo je opazil, saj je mladenka povsem njegov tip ženske. Je blond, vesele narave, rada pokaže svoje seksi obline in se rada zabava, kar brez težav tudi pokaže na družabnih omrežjih. Skratka, ima vse, kar je Harryju všeč in od novega leta naj bi bil princ z Juliette tudi nenehno v stikih. Seveda so lepotico novinarji takoj povprašali, ali je kaj resnice v govoricah, a jih je zavrnila, da princa sploh ne pozna ...

Zadnja je bila Cressida

Princ Harry je samski od lanskega marca, pred tem pa je bil dve leti v ljubezenski zvezi z lepo blondinko Cressido Bonas. V tistem času je tudi govoril, da si počasi želi ustvariti družino, tako kot si jo je njegov starejši brat, princ William. A Cressida si je premislila in ni bila pripravljena živeti življenja na angleškem dvoru ter se prilagajati pravilom, ki bi jih morala upoštevati. Zato je ljubezen raje zamenjala za prijateljstvo, menda naj bi bila še zdaj v stikih. Nato so se pojavile govorice, da naj bi se Harry zatekel v objem svoje prve velike ljubezni Chelsy Davy, a tudi to ni bilo res. Res je le, da je tudi s Chelsy ostal v dobrih odnosih. In tako princ še vedno išče.

Značke: princ Harry

Priporočamo