Sarah Ferguson je znova sama in obupana

Vojvodinja naj bi po dveh letih zveze bila znova samska. To, da jo je Manuel zapustil jo je zelo prizadelo.
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
23. 3. 2016

Kot pravijo prijatelji Sarah Ferguson, je vojvodinja povsem na tleh, odkar jo je zapustil njen mlajši partner Manuel Fernandez. Par sta bila dobri dve leti in vojvodinja je bila vanj zelo zaljubljena.

Vojvodinja Fergie in princ Andrew sta ločena že 20 let, a sta še vedno v dobrih odnosih.
Princesi Beatrice in Eugenie sta zelo navezani na mamo.

V začetku leta 2014 je Sarah Manuela spoznala prek skupnih prijateljev in med njima je takoj preskočila iskrica. Od nje je mlajši osem let, po rodu je pol Irec in pol Španec. Lani sta bila skupaj celo na poroki Boba Geldofa, ki je bila v Južni Franciji. Številni so sicer zatrjevali, da sta le dobra prijatelja, čeprav sta hodila na skupne počitnice in sta res veliko časa preživela skupaj. Lani sta bila na počitnicah v Cannesu, v Avstriji ter v Španiji. Zdaj pa ga že nekaj časa ni na spregled in očitno je romance konec. Zaradi tega je Sarah zelo potrta. Sicer je Manuel soustanovitelj in lastnik spletne internetne domene vWosh, v okviru katere deluje tudi dobrodelna organizacija pod vodstvom Sarah, in je namenjena otrokom, ki se znajdejo v krizi.

Živela z bivšim soprogom

Kar 20 let po ločitvi je Sarah še vedno živela z bivšim možem, princem Andrewom. Sicer v svojem delu palače Windsor, pa vendarle. Šele lani poleti se je odselila na svoje. Vsa ta leta so številni špekulirali, da se bosta nekdanja zakonca zagotovo pobotala, saj se odlično razumeta. Tudi hčerki, princesa Beatrice in Eugenie, sta bili zadovoljni s takšnim dogovorom. Ni pa znano, ali se je Fergie lani odselila, ker je mislila, da bo z Manuelom razmerje postalo bolj resno. No, zdaj se je žal izkazalo, da, povsem sodeč, ne bo resno. Pred kratkim je Fergie sicer zaprosila za švicarsko državljanstvo, saj pravi, da bi rada stalno živela tam. V smučarskem središču Verbier sta z nekdanjim možem kupila tudi gorsko kočo, kot investicijo za njuni hčerki, sta rekla. Zanjo sta odštela 13 milijonov funtov. Prejšnji mesec pa je Fergie pomagala pri pripravah za 56. rojstni dan bivšega moža. Praznovali so v londonski restavraciji Quattro passi.

Kraljici nikoli ni bila pri srcu

Fergie je bila poročena s princem Andrewom, tretjim otrokom kraljice Elizabete II., ki pa sinove izbire ni nikoli povsem odobravala. Skupaj imata dve hčerki, Beatrice in Eugenie. Vojvoda in vojvodinja Yorška sta se poročila leta 1986 in njun zakon je bil kar srečen, dokler ni leta 1992 izbruhnila afera, v kateri je prišlo na dan, da ima vojvodinja razmerje z ameriškim finančnim svetovalcem Johnom Bryanom. V časopisih se je pojavila fotografija, na kateri John rdečelasi Sarah poljublja stopalo. Kmalu zatem sta vojvoda in vojvodinja objavila, da bosta zaradi nesoglasij nekaj časa živela ločeno. Sporazumno sta se ločila štiri leta pozneje in ostala dobra prijatelja.

Boj s kilogrami

Vojvodinja, ki se je dolgo otepala z dietami, je pred nekaj leti končno prišla na cilj. S hipnozo naj bi shujšala kar okoli 25 kilogramov, in ko se zdaj pojavi v elegantnih večernih oblekah, vsi samo gledajo njeno preobrazbo.

Priporočamo