Kris Jenner se je bala za svoje dobro ime

Kris je Brucea, s katerim se je poročila leta 1991, že kmalu po poroki zasačila v njeni obleki, zato ga je še dolga leta poniževala. (foto: Lea) Lea
25. 2. 2015

Potem ko je resničnostna zvezdnica Kris Jenner svojega za zdaj še uradnega soproga Brucea Jennerja nekoč zalotila v svojih oblačilih, je bila osupla. Nekdanjemu atletu je takoj zagrozila, da ga bo zapustila, če bo njegovo početje pricurljalo v javnost.

Brandon in Sam Brody Jenner, ki ju je Bruce dobil v zakonu z igralko Lindo Thompson, sta navdušena, da ob Krisinem imenu morda kmalu ne bo več njunega priimka.
Nekdanji vrhunski atlet se je odločil, da si bo dal spremeniti spol, in to kar pred kamerami, s čimer je še bolj razburil svojo bodočo bivšo ženo.

Devetinpetdesetletna resničnostna zvezdnica Kris Jenner je po le nekaj mesecih zakona izvedela, da njen šest let starejši soprog Bruce Jenner, ki je na olimpijskih igrah leta 1976 osvojil zlato medaljo v deseteroboju, na skrivaj nosi njena oblačila. Zaradi tega ga je še dolga leta poniževala in zbadala.

"Kris se je po igri z otroki vrnila domov in zalotila Brucea, ki je nosil njeno obleko. Bila je osupla. Osramočenemu soprogu je zabrusila, naj si nikoli več ne dovoli, da bi se kaj takšnega ponovilo," trdi vir, blizu družini, ki jo lahko spremljamo v resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian. Isti vir še dodaja, da je Bruce želel pojasniti svoje početje, a ga Kris ni hotela poslušati. Nasprotno, zagrozila mu je, da bo zapustila družino, če bo njegov čudaški 'konjiček' pricurljal v javnost.

Ker v tistem obdobju, na začetku devetdesetih, še ni bilo toliko znanega o težavah s spolno identiteto, je Bruce govoril o tem, da preprosto rad nosi ženska oblačila, soproga pa mu seveda ni bila ravno v pomoč. "To je bilo zelo žalostno in temačno obdobje za Brucea, ki tega nikoli ni pozabil, zaradi Kris pa ima še vedno strahove," še pojasnjuje vir. Televizijsko zvezdnico je menda ves čas skrbelo le to, kako bo njen soprog o tem obvestil javnost, ne da bi hkrati škodoval 'cesarstvu' Kardashianovih.

Ostala bo brez priimka

Prav pred kratkim smo izvedeli, da se bo Bruce podvrgel operaciji spremembe spola, kar naj bi storil celo pred kamerami svojega resničnostnega šova. Seveda ta odločitev njegove bodoče bivše žene (ločitveni postopek se je končal decembra lani, ločitev pa bo postala uradna 23. marca) ni pustila ravnodušne. Tokrat je izjavila, da ne bo več uporabljala priimka Jenner, če se bo Bruce dejansko preobrazil v žensko. Ker meni, da je dovolj znana že samo po imenu, podobno kot Cher, Madonna in Sting, pa ne bo prevzela niti priimka Kardashian!

"V profesionalnem smislu bo uporabljala samo svoje ime, ker ves svet ve, kdo je," pojasnjuje vir, ki dobro pozna mamo šestih otrok. Kris želi biti samostojna in svobodna ženska, zato noče, da jo povezujejo z Bruceom, in tudi ne čuti potrebe po tem, da bi imela njegov priimek. Sprememba spola nekdanjega vrhunskega športnika in nedavna prometna nesreča, ki naj bi jo zakrivil in ki je terjala celo smrtno žrtev, sta njeno odločitev, da se odreče priimku Jenner, le še olajšali.

Bruceu pa sploh ni mar, kateri priimek bo imela njegova nekdanja soproga, saj od omenjene prometne nesreče še zdaleč nista v dobrih odnosih. Njegova sinova iz zakona z igralko Lindo Thompson, 33-letni Brandon Jenner in 31-letni Sam Brody Jenner, pa sta celo navdušena, da ob Krisinem imenu ne bo več njunega priimka. Z nekdanjo mačeho nočeta imeti nobenega opravka več, saj menita, da je postala zlobna, odkar je njun oče naznanil, da namerava zaživeti kot ženska.

Priporočamo