Kristen Bell: "Moj zakon je čista matematika"

Kristen Bell: "Moj zakon je čista matematika" (foto: Profimedia) Profimedia
21. 4. 2016

Igralki in pevki Kristen Bell se je iz otroških gledališč uspelo prebiti vse do Hollywooda. Do zdaj nas je navduševala kot televizijska detektivka, zvezdnica muzikalov in junakinja nekaterih kinematografskih uspešnic, trenutno pa v kinih oboževalce v smeh spravlja kot Claire v aktualni komediji Šefica.

Nič manj uspešno od poslovnega ni niti njeno zasebno življenje, čeprav ji na ljubezenskem področju še pred nekaj leti ni kazalo ravno najbolje.

Leta 2007 se je po petih letih na videz precej obetavnega razmerja  razšla s Kevinom, kmalu zatem pa je v pogovoru za newyorško mladinsko revijo Complex izjavila, da je že od nekdaj 'serijska monogamistka' in da ji gredo zmenki na bruhanje. No, kljub vsemu pa se je precej hitro našel junak, ki jo je prepričal, da z zmenki ni prav nič narobe in da mora dati ljubezni novo priložnost.

Ta junak je 41-letni igralec, komik, scenarist in režiser Dax Shepard, s katerim se je začela sestajati ob koncu leta 2007, januarja 2010 pa sta naznanila, da sta se zaročila. Kolega, ki sta leta 2010 skupaj zaigrala v romantični komediji Romanca v Rimu, dve leti pozneje pa še v akcijski romantični komediji Hit and Run, sta se do oltarja sprehodila 17. oktobra 2013 na Beverly Hillsu.

Kristen danes poudarja, da se zdi njej in njenemu možu - kljub temu ali pa ravno zaradi tega, ker sta starša dveh otrok - zelo pomembno, da negujeta svoj zakon, med drugim tudi tako, da poskušata ohranjati strast in romantiko:

"Z lahkoto se izgubiš v vsakodnevnih obveznostih in večopravilnosti, hiteč na vse strani ... Potem pa kar naenkrat ugotoviš, da se ne spomniš, kdaj si zadnjič preživel romantični večer s svojim možem. Zato je razpored prava stvar."

Kadar igralka omeni razpored, ima v mislih nekakšen družinski koledar, v katerega z možem vpisujeta vse svoje poslovne in zasebne obveznosti, torej tudi zmenke! In tega koledarja se strogo držita. "Moj zakon je čista matematika," pravi in pojasni: "Naše življenje funkcionira po matematičnem principu. Če hočeš v življenju ohraniti ravnovesje, ni nobenega drugega načina."

Preberite več na Cosmopolitan.si

Značke: Kristen Bell

Priporočamo