Lara Love: »Naš čas šele prihaja«

Vir: Story
11. 9. 2009

Vtise o nastopu in vzdušju na festivalu Vesolje veselja nam je zaupala tudi nova stara pevka skupine Leeloojamias Lara Love. Pravi pa, da bo skupina kmalu ustvarila album, ki bo navdušil tudi najbolj zahtevne glasbene sladokusce.

Story: Kakšni so občutki, ko spet nastopate v prvotni zasedbi?

Šele takrat, ko nekaj izgubiš, dojameš, koliko ti v resnici pomeni ... včasih potrebuješ premor, da zajameš zrak in ponovno zadihaš. Vrnitev v skupino je izbrisala vse moje strahove. Postala sem močnejša, zaupam si in verjamem v sebe, v bend. Končno smo postali eno.

Story: Kakšni so bili odzivi publike na vaš nastop na festivalu Vesolje veselja?

Publika je bila enkratna, tako kot vedno. Škoda le, da je bilo deževno in da smo malce zgodaj igrali, ampak naslednje leto izide naš novi album in ni variante, da ne dobimo koncerta v 'prime timu'. (smeh)

Story: Kateri od nastopajočih na festivalu pa je bil vam najbolj všeč in zakaj?

Joss Stone je izredna vokalistka in pristna ženskica z odličnim bendom v ozadju in to je dovolj za enkraten koncert. Ko sem na koncertu, najraje zaprem oči in se prepustim glasbi. Ne maram cirkusa na odru. Nikoli me niso fascinirali šovi, kjer se nič ne zgodi spontano. Takšnim stvarem preprosto ne verjamem, ker so brez duše.

Story:  Kakšna je bila zabava v zakulisju?

Vesolje veselja, Indija Koromandija, med in mleko, čokolada in vino, prijetna družba in super glasba. (smeh)

Story: Kaj je bil po vaši oceni najboljši trenutek celotnega festivala?

Vsekakor koncert Joss Stone. Tudi električni mir. (smeh) Ne morem pa mimo našega nastopa, ker sem se res odlično počutila na odru. Nimamo vsak dan priložnosti igrati na tako velikem odru. Kakšen 'sound' in publika ... to so res stvari, zaradi katerih se splača živeti in ustvarjati glasbo.

Story: Kakšni so vaši načrti za naprej?

Trenutno je projekt Nine Osenar v zaključni fazi. Oktobra pa se zapremo v studio in naredimo takšen album, da bo premaknil tudi najbolj zahtevne poslušalce. Vsa ta leta smo se pripravljali na to in vemo, da naš čas šele prihaja.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story