Le najbolj zanimive cvetke iz življenja slavnih

26. 2. 2016

V življenju znanih in slavnih po svetu se toliko tega dogaja, da je prav vsemu le težko slediti. V nadaljevanju jih na kratko povzemamo le nekaj najbolj zanimivih.

Zaželen piflar z velikim penisom

Britney Spears, ki s svojim šovom Britney: Piece of Me že od konca leta 2013 nastopa v Las Vegasu, včasih koga iz občinstva povabi, da se njej in njenim plesalcem pridruži na odru. Na enem od zadnjih nastopov je milo rečeno presenetila, saj je iskala obdarjenega piflarja: "Mislim, da je čas, da najdem seksi piflarja, zelo seksi tipa z zelo velikim penisom."

Grozi ji zapor

Vanessa Hudgens in njen fant Austin Butler sta se za valentinovo odpravila na izlet v narodni park v Sedoni, kjer sta v neko skalo vpraskala svoji imeni in srce. Fotografijo skale je igralka in pevka nato objavila na Instagramu ter si nakopala težave. Zakon zvezne države Arizona namreč prepoveduje 'poškodovanje naravnih površin ali lastnine Združenih držav'. Če bodo oblasti našle 'poškodovano' skalo, parčku grozi do 4500 evrov kazni, v najhujšem primeru pa celo zapor.

Hvali Angelo Merkel

George Clooney in njegova žena Amal Alamuddin sta se srečala z nemško kanclerko Angelo Merkel, s katero sta razpravljala o begunski krizi. "Vedno znova se mora prilagajati. Ve pa tudi, da so njeni ukrepi za sprejem beguncev ne nazadnje le nekakšen obliž," je dejal hollywoodski zvezdnik in poudaril, da bi bila begunska kriza brez Nemčije in Merklove še veliko večja katastrofa.

Sveže zaljubljen

Pevca in igralca Joeja Jonasa so opazili na kosilu z modelom Juliano Herz, lepotico iz Kostarike, s katero se je pozneje odpravil v popularni hollywoodski nočni klub Hyde, in sicer na zabavo ob podelitvi grammyjev. "Nista še resen par, ampak uživata v posameznih zmenkih. Joe trenutno ne išče ničesar resnega, uživa pa v njeni družbi. Je duhovito dekle," je pojasnil vir.

Po novem je samska

Igralka Nina Dobrev se je v svojega kolega Austina Stowella zaljubila julija lani, zdaj pa je že vsega konec. "Zaradi polnih delovnih urnikov je razmerje postalo zapleteno," je pojasnil vir in poudaril: "Ostajata pa v prijateljskih odnosih." Razšla naj bi se že konec januarja oziroma na začetku februarja, a sta to storila brez dramatiziranja in zbujanja medijske pozornosti.

Pri 81 letih oglašuje parfum

Sophia Loren je glavna zvezda kratkega filma modne hiše Dolce&Gabbana, s katerim priljubljeni modni tandem predstavlja svoj najnovejši parfum Dolce Rosa Excelsa. Legendarna 81-letna italijanska igralka v triminutnem filmu nastopa kot mama petih sinov, ki ji pomagajo obnoviti družinsko vilo in ji vrniti stari sijaj.

Razmerje postaja resno

Zdi se, da razmerje med igralcem Orlandom Bloomom in glasbenico Katy Perry, ki sta se na začetku januarja spoznala na zabavi po podelitvi zlatih globusov, postaja čedalje resnejše. Zvezdnika sta se na neki grammyjevski zabavi v Los Angelesu namreč pojavila 'povsem zaljubljena', kot je dejal vir: "Poljubljala sta se, plesala in se vso noč držala za roke."