Leonardo DiCaprio žonglira z več ženskami hkrati!

Leonardo DiCaprio žonglira z več ženskami hkrati! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 2. 2016

Novopečeni dobitnik oskarja za glavno moško vlogo Leonardo DiCaprio se očitno ne more odločiti, ko gre za predstavnice nežnejšega spola. Pred kratkim je namreč večer preživljal kar z dvema ženskama.

Po poročanju britanskega tabloidnega dnevnika The Sun sta se najprej na neki zabavi odlično ujela z lepotico, Lauro Whitmore: "Leo je bil povsem osredotočen na Lauro, ki je poskušala ostati kul, a ji je kmalu pristopil in se začel takoj spogledovati z njo," je za omenjeni časnik razkril dobro obveščeni vir.

Po koncu prireditve pa se večer za Lea in njegov 'ulov' še ni končal. Filmski zvezdnik je s skupino tesnih prijateljev namreč nadaljeval z žuriranjem, in sicer v svoji hotelski sobi, v kateri je bila prisotna tudi Laura. Po trditvah vira sta se takrat precej zbližala in svetlolaska naj bi hotelsko sobo zapustila šele okoli petih zjutraj!

Lepa Irka pa menda ni bila edina dama, ki jo je hollywoodski zvezdnik med bivanjem v Londonu povabil v svojo sobo.

Le dan po omenjeni zabavi naj bi Leo omrežil drugo lepotico. Po poročanju časnika The Sun so njegovi varnostniki pred hotel, v katerem je bival zvezdnik, pripeljali 24-letno manekenko Roxy Horner in njene prijatelje, kar ni ostalo neopaženo. Neopaženo ni ostalo niti to, da se je Leo pripeljal s svojim avtom in se okoli dveh zjutraj z Roxy odpravil v svojo sobo.

Preberite več na Cosmopolitan.si