Liam Hemsworth: Ne moreš izbirati v koga se boš zaljubil!

Liam Hemsworth: Ne moreš izbirati v koga se boš zaljubil! (foto: profimedia) profimedia
11. 11. 2015

Igralec Liamu Hemsworthu je pred dnevi javno spregovoril o svojem nekdanjem dekletu Miley Cyrus in s svojim mnenjem o težavni zvezdnici je nekatere kar precej presenetil.

Naj spomnimo. Zvezdnika sta se zapletla v romantično razmerje in se celo zaročila, leta 2013 pa sta presenetljivo sporočila, da je njune ljubezenske zgodbe po petih letih konec.

Mediji so se razpisali o tem, da sta bila glavna razloga za konec razmerja Mileyjina ekstremna sprememba imidža, saj se je iz pridne punčke prelevila v porednico, in predvsem njena na novo pridobljena svoboda na področju vedenja in oblačenja. Razmerje se je namreč končalo kmalu po Mileyjinem opolzkem in močno kritiziranem nastopu z glasbenikom Robinom Thickom na prireditvi MTV VMA 2013.

Upravičeno bi torej pričakovali, da bo Liam vsaj malo jezen na svojo bivšo, a očitno je ravno nasprotno, saj je spomine na razmerje z njo obujal zelo čustveno in z nekakšno otožnostjo.

"Skupaj sva bila pet let, zato mislim, da se ta čustva ne bodo nikoli spremenila. In to je dobro, saj pomeni, da je bilo razmerje pristno. Bilo je in tudi vedno bo pomemben del mojega življenja," je Liam dejal v intervjuju za revijo Men's Fitness in poudaril: "Ne moreš izbirati, v koga se boš zaljubil!"

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo