Lidija Bačič z dvojnim presenečenjem!

7. 1. 2016

Vedno bolj popularna hrvaška pevka Lidija Bačič se je odločila da bo svoje poslušalce presenetila in jim podarila kar dve novi pesmi.

"Odločila sem se, da izdam dve pesmi ter da z njima presenetim oboževalce za novo leto. Že nekaj časa je preteklo od moje zadnje pesmi pa sem si rekla, da tokrat predstavim kar dve na ekrat. Prva, ki nosi naslov "Prokleto dobro ljubiš" je močna pesem, ki me je osvojila na prvo poslušanje. Slišala sem demo posnetek in si rekla – to enostavno moram zapeti. Mislim, da se bo veliko deklet našlo v tekstu. Tekst je napisal Fayo, glasbo pa Denis Dumančič iz skupine Leteči Odred. Druga pesem pa nosi naslov "Sat otkucava" in je praktično popolno nasprotje – to je pesem, ki se bo poslušala, ko se bo žuralo. Tekst, kot pri prejšnji pesmi podpisuje Fayo, glasbo pa je napisal Natko Smoljan." nam je o dveh novih pesmih povedala Lidija.

Znano je, da snemanja spotov lahko trajajo več dni, Lidija pa je tokrat imela srečo in oba spota posnela v enem dnevu. Za razliko od nekaterih glasbenikov, ki so jim snemanja naporna, pa Lidija pravi, da njej ni nič težko: "Snemanja mi nikoli niso naporna. Ob meni so ljudje, ki poskrbijo, da se počutim odlično in nič mi ni težko. Garderobo mi pripravijo v naprej, prav tako vizažistka v naprej premisli kako me bo namazala glede na to kaj bom oblekla... Dobra ekipa je najbolj pomembna, da si lahko sproščen in posledično kadrov ni potrebno ponavljat."

Lidija, ki vsem v novem letu vsem želi veliko zdravja, ljubezni in uresničenih sanj nam je o planih za leto 2016 zaupala: "Moja največja želja je, da v letu 2016 izdam album. Pesmi me čakajo, samo posneti jih moram, kar pa je v bistvu najtežje pri urniku kot ga imamo. Vsekakor upam, da bom po novem letu uspela najti več časa in zaključila album do poletja."

Značke: Lidija Bačič