Lorella Flego je polna načrtov za prihodnost

Lorella Flego je polna načrtov za prihodnost (foto: Lost Production) Lost Production
5. 2. 2015

Poleg z rednim televizijskim delom je voditeljica Lorella Flego zelo zaposlena tudi z vodenjem prireditev po Sloveniji ter dokončnim razvijanjem projektov, ki se jih bo lotila letos.

Leto se je začelo nad pričakovanji. Delam kot nora, ogromno novih projektov in toliko lepega se mi dogaja, da kar ne morem verjeti, super se vse razvija, širimo se s poslom," nam pove Lorella in nadaljuje: "Leto se je začelo na polno in je toliko obveznosti, snemanj, prireditev, da z ekipo neprestano krožimo. Ta teden smo znova začeli z modno oddajo Bleščica, tako da smo zdaj zelo zaposleni s slovenskimi oblikovalci, saj za oddajo pripravljamo prispevke o njihovem delu. Hkrati se bližajo tedni mode, letos si bomo privoščili Milano in Pariz, ker delamo tudi za spletni modni portal www.glitter.si, ki postaja vse večji.

Premierno lahko razkrijem, da se je zaradi uvedbe številnih novosti ter nadgradenj pri delu posledično razširila tudi ekipa. Zdaj nas je sedem in si lažje razdelimo delo. Leto 2014 je bilo izjemno uspešno in zdaj uživamo z novimi projekti, ki se odpirajo v tujini." Slišali smo tudi, da se je Lorella podala v predavateljske vode v tujini, kjer jo na tednih mode zelo cenijo in spoštujejo. "Res je. V prihodnje me v Italiji čaka serija predavanj o modi, gre za velik seminar, ki bo potekal v sklopu Expa v Milanu; tema poslovno oblačenje, predvsem pa, kako obleka vpliva na uspeh, je trenutno zelo vroča. Hkrati smo za mojo spletno stran oziroma modni blog, kakor mu sama rečem, glitter.si z ekipo vedno bolj v akciji z različnimi stajlingi in slikanjem; včasih imam občutek, da se prav vsak dan zgodi kakšno snemanje ali slikanje, ampak v tem resnično uživam."

Kaj pa zimske radosti z družino in njeno življenjsko srečo, hčerko Sofio?

"Če bo vse šlo po načrtih, bomo šli z družino za nekaj dni na sneg, smo pa skoraj vsak vikend v tujini, tako da sproti uživamo, nam prav nič ne manjka. (smeh) Zdaj, ko je Sofia večja, tudi lažje potujemo, ona pa uživa, tako da je prava svetovljanka," nam z nasmehom v očeh razkrije Lorella.