Lorella Flego: Za njo je boleča izguba

11. 4. 2016
Deli
Lorella Flego: Za njo je boleča izguba

Lorella je v pomladne dni vstopila z žalostjo v očeh. Izvedeli smo, da se je voditeljica po kar 16 letih morala posloviti od svojega hišnega ljubljenčka, mačka Tommasa.

Primorka, ki velja za veliko ljubiteljico živali, je svoje misli ob izgubi čustveno zapisala v svojem blogu ter dala jasno vedeti, koliko ji je njen hišni ljubljenček pomenil.

"Nisem vajena te tišine, pa čeprav ljubim mir in mi mnogokrat ustreza biti sama s seboj. Ampak nekako me zbega vsakdanja rutina, ko pridem domov in zaprem vrata, pa me Tommaso več ne pozdravi in vse postane nemudoma drugačno. Kot bi se v stanovanju naredila luknja, ki nima določenega prostora, malo je je tu in malo tam, predvsem na mestih, kjer je običajno ležal, globoko v omari, med čistim perilom, na stolu ali postelji, na robu fotelja v dnevni sobi," pove Flegova in nadaljuje: "Pogrešam zelene, magične oči in vonj po dobrem na mali glavici, pogrešam rdečo piko sredi dolge sive dlake in tisto brezpogojno zvestobo, ki ti jo lahko podari samo domača žival. Šestnajst let ni malo, včasih pomislim, da je poznal vse moje skrivnosti, z mano se je selil, včasih je bil poročen, potem se je ločil, dobil je 'sestrico' in jaz hčerko. Ni besed, ki bi me lahko potolažile, in ni človeka, ki bi ga lahko nadomestil. Prepričana sem, da je našel novo pot in je zdaj veliko bolj miren. Prepričana sem, da me od nekje gleda, čeprav ne more do mene."

Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž