Manja Plešnar in njenih osem osebnosti

Vir: Lea
23. 7. 2009

Pevka Manja Plešnar, ki je aprila predstavila svoj samostojni glasbeni prvenec Black Rose, je prejšnji teden posnela tudi videospot za pesem Don’t walk dance.

Na snemanju je bila tudi Lea, ki je pevko spoznala v čisto drugačni luči, saj Manja v spotu nastopa v kar osmih preoblekah.

S pomočjo umetnice ličenja Tine Fabjan in modnega oblikovalca Matevža Faganela je seksi pevka doživela osem preobrazb, nad katerimi je bila več kot navdušena.

“Zelo sem uživala na snemanju, saj smo se vsi blazno zabavali. Tina Fabjan se je pri ličenju še posebej potrudila, tako da se še sama nisem prepoznala. Če je album moj otrok, potem je v spotu osem njegovih mam, saj sem se preobrazila od plešaste pevke do stila Diane Ross,” nam je zaupala Manja.

Spot bo septembra

Energična Manja, ki je svoj videospot snemala od jutra do jutra, nam je tudi zaupala datum predvajanja.

“Album bo končan šele septembra, saj moramo posneti še nekaj kadrov. Zdaj smo v Arkadeni posneli mene v osmih različnih stilih. Snemala pa bom še v klubu Ultra, saj rabim tudi temen in velik prostor,” je povedala Manja, ki bo zadnje kadre posnela šele avgusta, saj zdaj odhaja na zaslužen dopust na Hvar.

“S prijateljico Anjo se bova popolnoma odklopili in si napolnili baterije. Potem pa že komaj čakam, da bom videospot predstavila tudi javnosti.”

Priporočamo