Maria-Olympia je 19-letna princesa, ki živi kot boginja!

5. 9. 2015

Nekatere mladenke imajo res privilegirano življenje. Ena med njimi je zagotovo grška princesa Maria-Olympia. Morda res ne živi v kraljevi palači, a ni zato nič manj obkrožena z luksuzom.

V Grčiji ni monarhije že od leta 1973, zato princesi ni treba skrbeti, kaj bodo govorili o njenem življenju in vedenju. Živi razpeta med hišami, ki jih ima njena družina v Londonu, na Bahamih in v švicarskem zimsko-športnem središču Gstaad. Komaj 19-letna princesa na Instagramu redno objavlja fotografije svojega res luksuznega življenja. Samo letos si je privoščila kar nekaj počitnic –obiskala je Škotsko, Mikonos in Bahame. Potuje s prijateljicami in družino.

Ne govori grško

Lepotička Maria-Olympia je rojena v New Yorku, vendar pa s starši in štirimi mlajšimi brati živi v Londonu. Grškega jezika ne obvlada, čeprav obožuje domovino svojih prednikov in jo tudi redno obiskuje. Pred kratkim je objavila fotografijo, na kateri je poleg bazena v Porto Heliju, kjer imata hišo njena stara starša kralj Konstantin in kraljica Ana Maria. Ena izmed njenih najboljših prijateljic pa je Talita von Fürstenberg, sicer vnukinja poznane modne oblikovalke Diane von Fürstenberg. Če raziskujemo še naprej, Talitina mama, Alexandra von Fürstenberg, in mama Marie-Olympie sta sestri in naslednici lastnika verige brezcarinskih trgovin, milijarderja, 82-letnega Roberta Vorena Millerja, čigar bogastvo ocenjujejo na 1,8 milijarde dolarjev. Obe sestri sta se poročili z evropskimi monarhi, njuna tretja sestra Pia pa je bila poročena s Cristopherjem Ronaldom Gettyjem, dedičem multinacionalke Getty Oil. Kako so kraljeve dinastije povezane, pove tudi dejstvo, da je bil pokojni kralj Konstantin stric nekdanje španske kraljice Sofie.

Značke: Maria-Olympia

Priporočamo