Marjetka in Raay v novi podobi

Koprski modni butik Elle je poskrbel za svežo in nadvse modno podobo Marjetke, ki je bila nad pestrim izborom oblačil navdušena. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
24. 1. 2015

Simpatičen družinski tandem Maraaya, v katerem delujeta Marjetka in Raay, je novo leto začel nadvse kreativno.

Po tem, ko sta letos prvo novo leto praznovala kot štiričlanska družina (lani sta poleg prvorojenca Vida dobila še Oskarja), sta po kratkem družinskem oddihu zajadrala v nov val promocije glasbenega projekta Maraaya, ki so ga glasbeni kritiki sprejeli pozitivno tako pri nas kakor v tujini.

Tako se par še naprej intenzivno posveča promociji pesmi, najbolj predvajana slovenska pesem v zadnjih dveh mesecih v Sloveniji pa je prav njuna Lovin' me. Lanskega maja in junija sta se Marjetka in Raay s to skladbo uvrstila zelo visoko na italijanskih prodajnih lestvicah ter v zadnjih mesecih osvojila belgijsko glasbeno lestvico.

V teh zimskih in nič kaj sončno obarvanih dneh smo ju opazili v Kopru in Izoli, kjer sta s svojo ekipo posnela nove fotografije. Obiskala sta koprski modni butik Elle, ki je pod taktirko odlične stilistke Maje Lazar, ki je s premišljenim izborom oblačil poskrbela za popoln Marjetkin videz. Tako smo opazili, da Marjetka - v stilu pevke April, ki je imela svoj zaščitni znak, sončna očala - ostaja zvesta bleščečim glasbenim slušalkam.

Alojz Petrovčič za revijo Story

Značke: Maraaya

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story