Mary-Kate Olsen: Poročila sta se v zakajenem stanovanju

Mary-Kate je stara 29 let, v višino pa meri 157 centimetrov, kar pomeni, da je 17 let mlajša in 30 centimetrov nižja od svojega moža Olivierja Sarkozyja.    
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
23. 12. 2015

Nekdanje otroške zvezdnice Mary-Kate Olsen in bankirja Olivierja Sarkozyja precej velika starostna razlika, ki vlada med njima, prav nič ne moti. Že tri leta in pol sta namreč srečno zaljubljena, pred kratkim pa sta si celo izmenjala poročne zaobljube.

Modna oblikovalka in polbrat nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja svojega zasebnega življenja ne delita z mediji.
Novopečena soproga je že kot dojenčica zaslovela v humoristični seriji Polna hiša, v kateri je navduševala med letoma 1987 in 1995.

Mary-Kate Olsen, ki je v nekoč izredno priljubljeni humoristični seriji Polna hiša navduševala v vlogi ljubke Michelle Tanner, v kateri se je med letoma 1987 in 1995 izmenjavala s svojo sestro dvojčico Ashley Olsen, in francoski bankir Olivier Sarkozy sta se spoznala in zaljubila maja 2012. Že po treh mesecih razmerja sta zaživela pod isto streho, slabi dve leti pozneje, natančneje februarja lani, pa je 46-letni Olivier, znan tudi kot polbrat nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, pokleknil pred svojo 29-letno srčno izbranko in jo zaprosil za roko. Nekdanja igralka, ki se danes ukvarja predvsem z modnim oblikovanjem, kruh pa si služi tudi kot filmska producentka, pisateljica in poslovna ženska, mu je na vprašanje vseh vprašanj odgovorila z glasnim da, 27. novembra letos pa je sledila poroka. Veseli dogodek je potekal v zasebnem stanovanju v newyorški četrti Manhattan, udeležilo pa se ga je okoli 50 ljudi. Svatje so najprej uživali v koktajlih, ki so si jih privoščili na razkošni terasi, nato pa je sledila slovesna večerja. Zaljubljena golobčka sta želela na poroki očitno po svoje nasprotovati nekadilskemu trendu, ki je v Velikem jabolku čedalje bolj razširjen. Eden od svatov je namreč razkril, da so bile del dekoracije tudi sklede, polne cigaret: "Vsi so ves večer kadili."

'Oče' in 'stric' nista bila povabljena

O tem, kako zelo zakajeno je bilo, pa ne more poročati igralec Bob Saget, ki je v seriji Polna hiša osem let igral Michellinega očeta Dannyja Tannerja. Slavna nevesta in njen 'oče' sta se v preteklosti torej veliko družila in prav gotovo sta v tem času razvila tesen prijateljski odnos. Očitno pa ta odnos vendarle ni dovolj globok, srčen in iskren, saj Mary-Kate ni čutila potrebe po tem, da bi 59-letnika povabila na svojo poroko. Sta zvezdnika serije morda celo sprta? Zdi se, da ne, saj se Bob ne obremenjuje pretirano s tem, da ni prejel vabila na poroko, v nekem televizijskem intervjuju pa je poudaril: "Nisem bil povabljen, sem pa zelo srečen in sem ji poslal mazel tov (izraz judovskega izvora, ki se kot fraza pogosto uporablja na judovskih porokah in v neposrednem prevodu pomeni srečno prihodnost, op. a.). Zelo jo imam rad in upam, da sta srečna." Na veseli dogodek pa ni bil povabljen niti John Stamos, ki je v seriji Polna hiša upodabljal strica Jesseja Katsopolisa. Tudi John pa svoji kolegici očitno ne zameri, da mu ni poslala vabila, saj je na Instagramu objavil staro fotografijo, na kateri je v družbi Mary-Kate in njene sestre Ashley, in ob njej napisal: "Kot bi mignil. Čestitke, MK. X"

Zelo skrivnostna

Vsi tisti, ki upamo, da se bodo v javnosti pojavile fotografije s poroke, pa najverjetneje upamo zaman. Novopečena zakonca sta namreč znana po tem, da svoje zasebno, še posebno ljubezensko življenje skrivata kot kača noge. Ker zasebnosti ne delita z mediji, ni niti najmanj presenetljivo, da so morali gostje poroke že pred vstopom v stanovanje oddati svoje mobilne telefone. Njuna skrivnostnost pa je pravzaprav razumljiva. Ko sta se pred dobrimi tremi leti in pol zaljubila, so bile namreč vse oči uprte vanju, pravzaprav sta zaradi 17-letne starostne razlike, ki vlada med njima, povzročila manjši škandal. Res pa je, da ju ves ta direndaj nikoli ni zares motil, kar je Mary-Kate dokazala, ko so jo v nekem intervjuju ogovorili na temo starostne razlike: "Vsak ima svoje mnenje ... Meni se zdi bolje, da se človek osredotoča na to, kar je pred njim, in dela korak za korakom."

Za Mary-Kate, ki je v preteklosti med drugim ljubila filmskega ustvarjalca Maxa Winklerja, sina igralca Henryja Winklerja, grškega ladjarskega dediča Stavrosa Niarchosa III., televizijskega producenta Davida Katzenberga, sina soustanovitelja filmskega studia DreamWorks Jeffreyja Katzenberga, fotografa Maxwella Snowa in umetnika Nata Lowmana, je to prvi zakon, njen dragi pa je na tem področju nekoliko bolj izkušen. Olivier je po zakonskih vodah namreč kar 14 let plul s pisateljico Charlotte Bernard. Razšla sta se leta 2010, uradno sta se ločila leto dni pozneje, skrbništvo nad otrokoma, 13-letnim Julienom in 11-letno Margot, pa si delita. Mary-Kate menda nadvse uživa v vlogi mačehe, že pred dvema letoma pa se je govorilo o tem, da si želi postati mamica. Bo simpatična zvezdnica morda že v kratkem zibala?