Matt Czuchry po igranju v zdravniški seriji postal pravi 'mali zdravnik'!

Matt Czuchry po igranju v zdravniški seriji postal pravi 'mali zdravnik'! (foto: Artwork © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.) Artwork © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.
27. 3. 2018

Prelepi igralec Matt Czuchry, še najbolj znan iz serije Gilmore Girls (ki je vse skupaj trajala kar 16 let) in The Good Wife, bo že ta teden ponovno na televiziji z novo serijo.

Matt pravi, da ga iz »The good wife« še najbolj pogreša njegova mama, ker je zaradi serije vedno vedela, da je nedelja. Ko so se serije končale, ni več imela občutka kateri dan je. Zdaj bo na Fox life igral genialnega višjega hišnega zdravnika.

Manish Dayal (kot dr. Devon) bo kot mladi zdravnik najprej navdušen, da bo reševal življenja. Pod nadzorom strogega in genialnega višjega hišnega zdravnika (Matt Czuchry) bo kmalu ugotovil, da poklic, ki si ga je izbral, ni tak, kot si je predstavljal, in da so meje etičnosti pogosto nejasne.

V bolnišnici so snemali kadre z igračami, noben organ in drugi deli telesa niso bili resnični, resnično je bilo edino znanje.

Matt pravi, da se je ogromno naučil in rad se pošali, da je tudi sam postal »mali zdravnik«. Serija Specializant je provokativna medicinska drama, ki odstira zastore, da bi razkrila resnico o dogajanju v zakulisju bolnišnic.

Serija štarta že ta četrtek, 29. marca ob 22:00.

Matt Czuchry (čigar priimek ljudje zelo težko izgovorijo) pravi, da ga je v snemanje nove drame pritegnila pravzaprav drama okrog bolnišničnih zgodb, ki jih pacienti ne vidijo. Glede priimka pa tudi sam Matt pravi, da se pri priimku pogosto zgodi – nič. Tišina. Matt se rad pošali, da si bo enkrat spremenil priimek.

Igrajo: Matt Czuchry kot dr. Conrad Hawkins, Emily VanCamp kot Nicolette Nevin, Melina Kanakaredes kot dr. Lane Hunter, Bruce Greenwood kot dr. Randolph Bell, Manish Dayal kot dr. Devon Pravesh

Značke: Matt Czuchry