Med bizarnimi cvetkami tudi ta, da očka Stallone hčerkam prepoveduje zmenke!

27. 4. 2015
Deli
Med bizarnimi cvetkami tudi ta, da očka Stallone hčerkam prepoveduje zmenke! (foto: profimedia)
profimedia

Si predstavljate, da imate slavnega očeta, pa da vam ta v visoko odraslost prepoveduje vsakršne zmenke? No, Sylvester Stallone je eden takšnih. In kaj pravijo hčere?

Tedenske bizarke ...

Hčerkam prepoveduje zmenke

Akcijski zvezdnik Sylvester Stallone je odločen v nameri, da svoje hčerke, 18-letno Sophio, 16-letno Sistine in 12-letno Scarlet, kar se da dolgo zadrži doma. "Rekel sem jim, da do 40. leta ne smejo hoditi na zmenke, a me sploh ne poslušajo," je dejal mišičnjak in dodal, da je najstarejšo hčerko pred kratkim poklical fant, on pa mu je rekel, da se je preselila v Egipt.

Padla na žar

Tori Spelling si je z družino privoščila kosilo v japonski restavraciji, kar se je izkazalo za zelo nevarno. Ko je igralka vstala od mize, ji je zdrsnilo in padla je na razbeljen žar, ki je stal ob njej. Nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills, 90210 je z opeklinami na desni roki pristala v bolnišnici, kjer so ji povili opečen predel, nato pa jo prepustili v domačo oskrbo

Razočaran nad republikanci

Arnold Schwarzenegger meni, da je sramota, da je republikancem v ameriški zvezni državi Indiana uspelo uveljaviti zakon, po katerem se lahko trgovci, gostinci in drugi zasebniki preprosto odločijo, da v svojih lokalih ne bodo stregli homoseksualcev. Akcijski zvezdnik in nekdanji kalifornijski guverner je znan kot velik podpornik skupnosti LGBT.

Vrgli so ga s festivala

Justin Bieber in njegovi prijatelji so med nastopom raperja Draka na festivalu Coachella želeli vstopiti v VIP predel, za katerega so sicer imeli akreditacije, a je bil zapolnjen do zadnjega kotička, zato so jim redarji iz varnostnih razlogov prepovedali vstop. Težavni 21-letni pevec se je nato začel prepirati s postavnimi varnostniki, češ da ne bo stal med 'običajnim' občinstvom, in ker dolgo ni odnehal, so ga na silo odvlekli s priljubljenega festivala.

Razmišlja o poroki z raperjem

Madonna si silno želi spoznati ameriškega predsednika Baracka Obamo, edini način za izpolnitev svoje trenutno največje želje pa vidi v tem, da se poroči z raperjem Jay-Z-jem, ki pa je seveda že poročen z njeno kolegico Beyoncé Knowles: "Hudiča, kdaj ga bom spoznala? Potrebujem samo povabilo v Belo hišo. Ali pa poroko z Jay-Z-jem. Če bi me on vzel s seboj kot svojo drugo ženo, bi dobila vabilo."

Ljubi ostarelega milijarderja

Ricki Noel Lander je 34-letna nekdanja plesalka in manekenka, zdaj pa igralka, ki je na premieri filma Maščevalci: Ultronova doba s svojo lepoto skoraj zasenčila glavno zvezdnico te domišljijske akcijske pustolovščine Scarlett Johansson, medijske stolpce pa kljub temu polni zaradi svojega fanta. Že tri leta je – menda srečno – zaljubljena v milijarderja Roberta Krafta, lastnika moštva ameriškega nogometa New England Patriots, ki je od nje starejši kar 39 let!

Zaročen

Ronan Keating in Storm Uechtritz sta se po treh letih razmerja zaročila. "Dvakrat sem jo zaprosil in hvala bogu je dvakrat rekla 'da'," je dejal nekdanji član fantovske zasedbe Boyzone, ki je pomagal pri oblikovanju zaročnega prstana. "V razmerju sva nekaj let in veva, da želiva preostanek življenja preživeti skupaj. Čutim, da je to pravi čas," je še pojasnil 38-letnik, ki ima iz zakona z Yvonne Connolly tri otroke.