Med najbogatejšimi estradniki pevca Diddy in Beyonce ter pisateljica J. K. Rowling

13. 6. 2017 | Vir: STA
Deli
Beyonce in mala Blue Ivy (foto: profimedia)
profimedia

Revija Forbes je objavila seznam stotih najbogatejših slavnih osebnosti. Na prvih desetih mestih so se znašla imena s področja glasbe, žanrske literature in športa. Na prvo mesto se je s 130 milijoni dolarjev letnega zaslužka zavihtel raper Diddy s polnim imenom Sean John Combs, sledita pevka Beyonce in pisateljica J. K. Rowling.

Njen 'skromni' dom.
Foto z njenega Instagrama.

Grammyjevemu nagrajencu Combsu, znanem po albumih No Way Out in Forever, ki naj bi po pisanju britanskega BBC obogatel na račun podjetniških poslov, sledi pevka Beyonce s 105 milijoni dolarji zaslužka. Oba sta se med deseterico slavnih osebnosti, ki so v zadnjem letu zaslužili največ, prebila s precej nižjih uvrstitev - Combs iz 22., Beyonce pa z 34. mesta lanske lestvice.

Na tretjem mestu s 95 milijoni dolarji kraljuje pisateljica J. K. Rowling, kar gre pripisati objavi igre Harry Potter in otrok prekletstva ter filmih o čarovniku Harryju Potterju ter knjigi Fantastic Beasts And Where To Find Them.

Četrto mesto je zasedel kanadski hip hop izvajalec Drake, peto nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, šesto pa kanadski pevec The Weeknd.

Z 90 milijoni dolarjev na sedmem mestu sledi ameriški radijski in televizijski zvezdnik Howard Stern, na osmem skupina Coldplay, na devetem avtor kriminalk James Patterson, na desetem pa ameriški košarkaš LeBron James.