Melania Trump: Nima slabih razvad

Melania Trump: Nima slabih razvad (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
8. 5. 2016

Tretja žena ameriškega milijarderja Donalda Trumpa, nekdanja slovenska manekenka Melania Trump, ki kot za stavo polni medije in strani številnih svetovnih medijev, je za italijanski tednik Gente razkrila kar nekaj zanimivosti iz zasebnega življenja.

Donald in Melania sta se poročila leta 2005, na veselem dogodku pa je nevesta nosila Diorjevo modno kreacijo za 90 tisoč evrov, za poročno cvetje pa so porabili kar 450 tisoč dolarjev. Iz njenih besed danes lahko razberemo, da je ljubezensko razmerje med njo in Donaldom tudi za štirimi stenami polno strasti. Melania z veseljem pove, da je ponosna, da je njen mož poslovnež v pravem pomenu besede in da nima slabih razvad, saj sovraži kajenje, pitje alkohola in vse, kar je povezano z drogami. Njegov ostri pogled na alkohol je razumljiv, saj je leta 1981 njegov brat umrl ravno zaradi tega.

Čeprav so Donalda na začetku predsedniške kampanje imeli za nekoga, ki mu ne bo uspelo priti med resne kandidate za predsednika ZDA, je s svojim obnašanjem, napadalnimi govori ter neposrednostjo dosegel ravno nasprotno, saj je čez noč ameriško predsedniško kampanjo obrnil na glavo. Po mnenju številnih političnih strokovnjakov, ki spremljajo dogajanje, je Donald že kar nekaj mesecev pred poletnim kongresom republikancev očitno izbran za kandidata, ki bo v finalnem boju za prvega moža Amerike najverjetneje proti demokratski izbranki Hillary Clinton poskrbel še za kakšno res veliko presenečenje.

Melania verjame, da bo njenemu možu uspelo, ter mu s celotno družino Trump, ki je zelo povezana, na vsakem koraku v zadnjih mesecih stoji ob strani. Ob letošnjih velikonočnih praznikih pa se je Donald razveselil naziva dedek (že osmič), saj je hčerka Ivanka rodila tretjega otroka. Pet otrok pa ima sin Donald mlajši. Tako Ivanko kot Donalda mlajšega je Donald dobil v zakonu s Čehinjo Ivano Trump.

Napisal: Alojz Petrovčič

Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story18/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 18/2016

Story 18/2016, od 28. 04. 2016