Melania Trump se je končno preselila v Belo hišo

Melania Trump se je končno preselila v Belo hišo (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
12. 6. 2017

Ameriška prva dama Melania Trump se je skupaj s sinom Barronom končno preselila v Belo hišo - pet mesecev po tistem, ko je njen mož Donald prevzel predsedniški položaj.

   

Melania in njun 11-letni sin sta ostala v New Yorku, da je Barron lahko končal šolsko leto na newyorški osnovni šoli.

Odločitev je bila za mnoge čudna, saj je bila Melania prva prva dama v ne tako nedavni zgodovini, ki se ni takoj preselila v prestolnico. Njena predhodnica Michelle Obama se je v Washington preselila, celo preden je njen mož Barack prevzel položaj, da bi se njuni hčerki privadili na novo šolo.

Melania je očitno zadovoljna s selitvijo, saj je na Twitterju objavila fotografijo s pogledom skozi okno Bele hiše in pripisala, da se veseli spominov, ki jih bodo ustvarili v novem domu.

Selitev bodo nedvomno pozdravili Newyorčani, ki so plačevali visok račun za varovanje prve družine v Trumpovem stolpu. Njihovo gibanje po "velikem jabolku" je povzročalo tudi precejšnje prometne zastoje.

Donald Trump se v zvezi s selitvijo prve dame v Belo hišo ni oglasil na Twitterju, je pa opozoril na nastop svoje hčerke Ivanke v jutranji oddaji Fox & Friends na televiziji Fox News, poroča BBC.

Priporočamo