Melania Trump strogo pregleduje medije

28. 3. 2016

Žena ameriškega multimilijarderja Donalda Trumpa Melania Trump velja za nadvse poslovno žensko, ki ničesar ne prepusti naključju.

Tako smo izvedeli, da njena PR-služba dnevno pregleda vse svetovne medije ter zakoncema Trump iz prve roke na posebnih sestankih poroča o člankih, zgodbah, govoricah in drugih zadevah, ki se pojavljajo o njunem zasebnem in poslovnem življenju.

Slovenska lepotica, ki prihaja iz Sevnice, o svoji preteklosti ne govori kaj dosti, tako je vsak njen članek, zgodba, ki prihaja iz rodne Slovenije, pod drobnogledom njenih marljivih delavcev iz PR-službe imperija Trump. Zmagovalna volilna kampanja njenega moža Donalda je v polnem teku in nominacija za predsedniškega kandidata republikancev mu po mnenju številnih političnih analitikov ne more zbežati, saj moč utrjuje iz države v državo. Novembrske volitve za predsednika ZDA bodo nadvse zanimive, a do takrat je še daleč. Je pa res, da lahko vsaka zgodba zakoncema Trump škoduje, zato so vsi svetovni mediji ter televizije z vsega sveta v zadnjih tednih najraje v Sloveniji ter v Sevnici raziskujejo zanimivosti o morebitni bodoči prvi dami Združenih držav Amerike.

No, revija Nova je pred dolgimi leti, natančneje leta 2005, po pisanju enega od člankov, da naj bi v mladosti vrgla uč na postavnega slovenskega manekena Alena Kobilico, že dobila udarno opozorilo od odvetnikov in svetovalcev The Trump Organization, da mora zadevo demantirati ter se za nastalo škodo zakoncema Trump opravičiti. Tako si večkrat postavimo vprašanje, ali se v Sloveniji zaradi kakršnegakoli neprijetnega razkritja, ki bi lahko škodilo zakoncema Trump, v prihodnje obetajo novi in novi popravki in zahtevki ter milijonske tožbe.

Za zdaj se o družini Trump govori v presežnikih in s tiho željo, da bi Donaldu uspela veliki met in preboj v Belo hišo, kjer bi se njegova žena Slovenka v vlogi prve dame po mnenju številnih odlično znašla, saj ji je vloga pisana na kožo.

ALOJZ PETROVČIČ

Priporočamo