Melania Trump: Z možem nista veliko skupaj

Melania Trump: Z možem nista veliko skupaj (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
12. 12. 2016

Melania Trump zagotovo živi sanjsko življenje, saj ima vse, kar ji srce poželi. Vseeno se zdi, da pri vsem razkošju in bogastvu ni izgubila glave. Pred posel vedno postavlja svojo družino, predvsem sina Barrona, ki mu posveča veliko svojega časa. Prav tako so ji zelo pomembni tudi trenutki z možem Donaldom, s katerim zaradi njegovih obveznosti zelo malo časa preživita skupaj. Kako se s tem spopada ter ali si želi, da bi se to spremenilo, vam razkrijemo v nadaljevanju.

Melania s svojim možem Donaldom in njunim desetletnim sinom Barronom živi v stanovanju v stolpnici, imenovani Trump Tower, ki ima kar oseminšestdeset nadstropij in se nahaja na Manhattnu v New Yorku. Stanovanje, v katerem družina živi, zajema kar tri nadstropja, zasnoval pa ga je priznan ameriški oblikovalec Angelo Dongiha, ki ga je opremil v stilu francoskega sončnega kralja Louisa XIV. Tudi zato je v stanovanju veliko razkošnih elementov, kot so marmor, s kar štiriindvajsetkaratnim zlatom prekrite površine ter tudi številni kipci, slike in drugo okrasje ter tudi pregrešno dragi kosi pohištva. Za piko na i se iz stanovanja razprostira še dih jemajoč razgled na newyorški Centralni park. In ker Melania običajno dela kar od doma, se v stanovanju seveda nahaja tudi posebej zanjo ustvarjena in razkošno opremljena pisarna.

Največ časa posveča svojemu sinu Barronu

Melania, vse odkar ima družino, na prvo mesto postavlja predvsem svojega sina Barrona. Kot je povedala za spletno stran parenting.com, se ji materinstvo zdi daleč najpomembnejša služba od vseh. Zato je svoje življenje in tudi posel – Melania je namreč zasnovala tako kolekcijo za nego kože kot tudi kolekcijo ur in nakita – podredila svojemu otroku. Kot je v intervjujih že večkrat poudarila, varuške nima, le kuharja in osebnega asistenta, ostalo opravi sama. Tako vedno najprej zjutraj poskrbi za sina, ki mu pripravi zajtrk, nato ga pospremi v šolo, kjer ga popoldne tudi pobere. V času, ko je njen sin pri pouku, dela in sestankuje. Popoldnevi so seveda spet namenjeni njima, saj se ji zdi zelo pomembno, da z otrokom preživi čim več časa. Kot je povedala za spletno stran parenting.com, se ji zdi predvsem zelo pomembno to, da starši otroka poslušajo, kar počne tudi sama. Barron ji namreč vedno pove, kaj ga teži in nad čim je navdušen. Želi si, da bil njen sin sam svoj, zato se ji zdi pomembno, da mu daje prostor tudi za napake, saj se bo le tako lahko česa naučil. ''Napake jim pomagajo zgraditi krila, da lahko kasneje v življenju letijo in gredo na svoje. Pustite jih, naj tu pa tam padejo. Če bodo, se bodo naučili, kako se pobrati tudi, ko vas ne bo zraven,'' je o tem, kako vzgaja svojega otroka, za spletno stran parenting.com razložila Melania in dodala: ''Bodite jim prijatelj in tudi starš. Tako bodo najprej prišli k vam, ko bodo v težavah. Vsekakor ne spreminjajte njihovega mnenja.''

O svojih političnih prepričanjih javno ne bo nikoli razpravljala

Ker Melania družino postavlja na prvo mesto, ni nič čudnega, da je bila odločitev o tem, da se Donald poda v predsedniško tekmo, skupna. Vseeno je sama prednost dala sinu, saj si želi, da bi bilo njegovo življenje čim bolj normalno. Tudi zato ni bila vedno prisotna na predsedniških soočenjih, ni pa manjkala na tistih najpomembnejših, saj ne nazadnje moža vedno podpira pri tem, kar počne. Kljub občasnim pojavljanjem in govorom je bila bolj kot ne v ozadju, za kar naj bi se odločila sama.

Z Donaldom nista veliko skupaj

Zakonca Trump nista prav veliko skupaj, saj sta oba zelo zaposlena človeka. No, predvsem Donald je zaradi poslovnih obveznosti veliko odstoten, pričakovati pa je, da bo sedaj, ko bo predsednik, doma še manj, saj par tudi ne bo živel skupaj. Melania namreč vsaj do poletja ostaja v stanovanju na Manhattnu, saj si želi, da bi Barron v šoli, v katero hodi, zaključil šolsko leto. Trump naj bi se preselil v Belo hišo, čeprav naj mu to ne bi preveč dišalo. A kot kaže, razdvojenost Melanie ne moti kaj preveč. Kot je povedala v intervjuju za spletno stran parenting.com, ji je pomembnejša od kvantitete kvaliteta časa, ki ga s partnerjem preživita skupaj. Ne zdi se ji namreč potrebno biti z možem vsako minuto v dnevu. Meni namreč, da je dobro, da partnerja počneta tisto, kar ju veseli, zjutraj in zvečer pa da sta skupaj ter si podelita in doživita življenje ter se imata lepo. Za CNN je Melania tudi povedala, da si z Donaldom drug drugemu pustita biti to, kar sta in taka kot sta, sama pa ga tudi ne poskuša spremeniti.

''Odrasel je. Ve, kakšne so posledice, zato ga tudi pustim, da je, kdor je,'' je razložila in dodala, da mu seveda večkrat pove tudi svoje mnenje. Nikakor se tudi ne strinja z vsem, kar pove, kar se ji seveda zdi popolnoma normalno. Vseeno naj bi imela z Donaldom čudovito razmerje. ''Oba sva zelo neodvisna. Veva, kakšni sta najini vlogi, in sva z njima zadovoljna. Menim, da je napaka, ki jo nekateri ljudje delajo, ta, da želijo po poroki moškega, ki ga ljubijo, spremeniti. Osebe ne morete spremeniti, ampak jo sprejmete. On ljubi posel – diha posel. To ljubim pri njem,'' je Melania razložila v intervjuju za spletno stran parenting.com in dodala, da je zelo pomembno, da partnerja drug drugega razumeta. To za zakonca Trump zagotovo velja, saj uspešno krmarita skozi življenje že dvajset let.

Tina Ambrožič

Priporočamo