Mick Jagger in Melanie Hamrick se ne bosta poročila!

Mick Jagger in Melanie Hamrick se ne bosta poročila! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
26. 9. 2016

Pevec Mick Jagger, ki bo letos decembra že osmič postal očka, bo poskrbel, da njegovemu potomcu v življenju ne bo hudega.

Poleg tega, da naj bi zanj skrbel in se mu posvečal tako, kot se tudi vsem drugim, bo svoji spremljevalki in otrokovi mamici Melanie Hamrick palačal tudi kar 4,5 milijona dolarjev. Kupiti ji namerava tudi hišo, najverjetneje v zvezni državi Connecticut, kjer živi njena družina, ali v Los Angelesu, kjer sam preživi največ časa.

Sicer par svoje zveze niti ne namerava okronati s poroko niti ne živeti skupaj. Šušlja se namreč, da uradno nikoli nista bila v razmerju, sta se pa zadnje dve leti redno dobivala. Tudi zato naj nosečnost ne bi bila načrtovana, ampak se je preprosto zgodila. Zaradi nje je morala Melanie prekiniti uspešno baletno kariero, ki jo je gradila od tretjega leta. Balerina je bila namreč članica znanega Ameriškega baletnega gledališča, tik preden je oznanila nosečnost, pa je nastopala v znanem Labodjem jezeru v Metropolitanski operi v New Yorku.

Ali se bo dekle po rojstvu otroka vrnilo k baletu, za zdaj še ni znano, saj o tem ne daje izjav. Prepričani smo, da ji v nobenem primeru kot spremljevalki znanega glasbenika in mamici njegovega otroka ne bo hudega.