Mila Kunis in Ashton Kutcher: Na začetku jima je šlo samo za seks

Mila Kunis in Ashton Kutcher: Na začetku jima je šlo samo za seks (foto: Profimedia) Profimedia
2. 8. 2016

Mila Kunis, 32-letna ameriška igralka ukrajinskega rodu, in Ashton Kutcher, 38-letni ameriški igralec, producent, investitor in nekdanji model, sta od lani poročena in imata ljubko hčerkico.

Mila je v nedavnem intervjuju, ki ga je dala kontroverznemu 62-letnemu radijskemu voditelju Howardu Sternu, namreč pojasnila, da sta bila z Ashtonom na začetku le prijatelja, ki sta občasno seksala.

"Čudno je, da sva igrala v podobnih filmih, jaz sem posnela Prijatelja samo za seks, on pa je posnel film, ki se imenuje Gola zabava," je dejala lepotica.

Obe romantični komediji – prvo je Mila posnela z Justinom Timberlakom, v drugi pa je Ashtonu družbo delala Natalie Portman – se vrtita okoli prijateljev z ugodnostmi, ki občasno seksata, nato pa se zaljubita.

"Če bi bila pri teh filmih bolj pazljiva, bi morala vedeti, da takšne zadeve v resničnem življenju ne delujejo," se je v sproščenem pogovoru s Sternom pošalila slavna lepotička, ki je Ashtona spoznala pred 18 leti, in sicer na snemanju takrat izredno priljubljene humoristične serije Oh, ta sedemdeseta.

Med soigralcema – ona je upodabljala Jackie Burkhart, on pa Michaela Kelsa – pa ni takoj preskočila ljubezenska iskrica, ampak se je med njima najprej razvilo le prijateljstvo.

Preberite več na Cosmopolitan.si