Kaj kadi Miley Cyrus?

Kaj kadi Miley Cyrus? (foto: profimedia) profimedia
4. 12. 2014

O Miley Cyrus se te dni spet veliko govori. A ne le zato, ker so jo (ravno včeraj) paparaci v Miamiju ujeli med nastopi z nenavadnim tobačnim zvitkom med zobmi, ki je zato, ker je nekaj dni pred tem nosila uhane v obliki marihuaninih listov, sprožil veliko ugibanj o tem, če v njem morda ni zgolj tobak, temveč tudi ...

... zna divja 21-letnica presenečati tudi drugače.

In to, kar je pri tem najbolj zanimivo, je, da zaradi svojih siceršnjih provokacij in izzivanj javnost lahko zares preseneti le še s povsem običajnim videzom.

Spodnja fotografija je dokaz za to. Ko so jo fotografi ujeli med sproščenim sprehodom z očetom Billyjem Rayem (53) in kužiko, ki ji je ime Mary Jane, so ta in podobne fotografije požele skoraj več zanimanja kot fotografije iz naše uvodne fotozgodbe.

Miley Cyrus

Miley naj bi zadnje čase vse proste trenutke preživljala z novim fantom Patrickom Schwarzeneggerjem, zdaj pa se je posvetila še drugemu najpomembnejšemu moškemu v svojem življenju, očetu. In roko na srce, redko vidimo Miley tako zelo oblečeno, saj vedno in povsod rada šokira s čim manj krpic na sebi in izziva javnost.

Priporočamo