Milo Kunis skrbi, da bi ji Ashton storil to, kar je storil Demi!

Milo Kunis skrbi, da bi ji Ashton storil to, kar je storil Demi! (foto: profimedia) profimedia
4. 11. 2015

Če gre verjeti govoricam, sta se hollywoodska zvezdnika Mila Kunis in Ashton Kutcher znašla pred doslej najtežjo preizkušnjo v svojem zakonu.

Mila Kunis, zvezdnica filma Črni labod, in Ashton Kutcher, junak humoristične serije Dva moža in pol, ki sta si večno zvestobo zaobljubila julija letos, sta vendar delovala tako zelo zaljubljena in srečna. Njuno ljubezensko srečo je že pred poroko, oktobra lani, okronalo rojstvo hčerke Wyatt Isabelle, zdaj pa naj bi prišlo do prve resnejše krize v njunem zakonu.

Enkrat nezvest, vedno nezvest?

"Mila ves čas podzavestno razmišlja o tem, da lahko to, kar je storil Demi, stori tudi njej," trdi dobro obveščen vir.

Njena paranoja naj bi bila celo tako zelo velika, da Ashton sploh nima več zasebne sfere. Med drugim naj bi pregledovala njegovo elektronsko pošto in SMS-sporočila, saj se želi prepričati, da se za njenim hrbtom ne dogaja kaj sumljivega. "Pred nekaj dnevi sta se močno sprla. Brez dvoma je bil to najhujši prepir, ki sta ga imela doslej," je še razkril taisti vir in nadaljeval: "Postavil ji je celo ultimat. Rekel ji je, naj neha vohuniti za njim in naj se raje začne pogovarjati z njim o drugem otroku."

Preberite več na Cosmopolitan.si