Mini zbir aktualnih tračev, da boste na tekočem

Mini zbir aktualnih tračev, da boste na tekočem (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2015

Na spletu in družabnih omrežjih se vseskozi toliko tega dogaja, da nam pogosto uidejo novice o ljudeh ali dogodkih, ki bi nas sicer še kako zanimale. Ker vemo, kako težko je biti z vsem na tekočem, v nadaljevanju na kratko povzemamo nekaj aktualij, o kateri se ta hip veliko govori.

Bobbi Kristino, hčerko pokojne Whitney Houston, so našli nezavestno v kadi. 21-letno Bobbi je našel mož, ki jo je oživljal do prihoda reševalcev, v bolnišnici so nato sicer uspeli stabilizirati njeno stanje, vendar pa naj bi bilo po poročanju tujih medijev stanje resno.

Precej lepša novica je novica, da je Justin Timberlake s fotografijo poljuba na Jessicin nosečniški trebušček, ki jo je objavil na Instagramu, na svojstven način potrdil, da z ženo pričakujeta otroka.

Na veliko se šušlja tudi, da naj bi bil 51-letni Johnny Depp tik pred poroko z 28-letno Amber Heard. Govori se, da je v pripravi poroka na Bahamih in da bo morda svečani dogodek že prihodnji vikend.

Po drugi strani pa so se Robbie Williams, Beckhamovi, Davina McCall in Steven Gerrard znašli na spisku 140-tih super zvezdnikov iz sveta zabave in športa, ki naj bi s pomočjo investicij v filmsko industrijo tej pomagali utajiti za kar 35 milijonov evrov davkov. Zaradi računa, ki jim bo za to 'uslugo' zdaj izstavljen, bo številne med njimi še močno bolela glava.

Priporočamo