Mirela Lapanović bi napisala erotični roman

Mirela Lapanović bi napisala erotični roman (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
9. 7. 2016

Po eni strani dobiva besede podpore, po drugi strani pa na njen račun letijo številne kritike. Mirela Lapanović je nesporna kraljica letošnjega resničnostnega šova Big Brother, ki se je komaj dobro končal, 40-letnica pa že razmišlja o knjigi in še vedno vročih čustvih.

Prvi dnevi na svobodi so bili za Mirelo predvsem zelo utrujajoči. Preživljala jih je večinoma z družino in sinom Aljažem, prišli pa so tudi njeni oboževalci, ki so ji prinesli rože in darila. Njeni starši so ob snidenju planili v jok in ji izrazili podporo, tako da med njimi ni več nikakršnih zamer.

"Po 30 letih sem spet spala s svojo mamo," v smehu pojasni Mirela, ki je že ob prihodu pogrešala starejšega sina. Ta je bil z očetom na obisku pri babici, saj je trenutno v občutljivih letih in ne želi biti preveč izpostavljen. "Pozdravil jo je tudi nekdanji partner Andrej, ki je čez noč postal njen največji oboževalec. Težav s skrbništvom nad mlajšim sinom tako Mirela ne bo imela, saj sta se odločila, da bo teden dni preživel pri njej, drugega pa pri Andreju, ki naj bi imel po njenih besedah že novo simpatijo. "Konec leta bi rada izdala knjigo Vrtiljak, v kateri bom opisala svoje pretekle ljubezenske izkušnje. Ne bo avtobiografija, temveč bolj ljubezensko-erotični roman," je povedala Mirela. Najprej pa potrebuje nov računalnik, da se bo lahko lotila pisanja.

Med drugim je zdaj obiskala že kozmetičarko, ki je poskrbela za njene ustnice in jih napolnila s polnilom, uredila si je tudi nohte. Navezala je stik z z Markom, saj ne obžaluje svojih dejanj v oddaji. "Marko je premlad, poleg tega mislim, da je njegova družba nanj po oddaji močno vplivala," nam je zaupala 'kraljica', ki meni, da si zasluži več in da bi se moški moral boriti za žensko, ki jo ljubi.