Miša Margan o nepozabni zaroki na 442 višine

"Osebno vodenje po hotelu Atlantis na Palm Jumeirah je bilo nepozabno." (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
9. 3. 2015

Na nedavnem potovanju je Miša Margan, ki je pred leti sodelovala v šovu Sanjska ženska, doživela zanimivo presenečenje. S svojim partnerjem Gorazdom sta se namreč v Dubaju udeležila največjega kulinaričnega sejma Gulfood, ki letno privabi več tisoč razstavljavcev. Gorazd je tja ponesel svoje bučno olje in vmes izkoristil priložnost ter svojo izbranko zaprosil za roko.

"Kuharski chef Jože Oseli nas je predstavil tudi glavnemu kuharju znanega Burdž Al Araba. Stavba je v obliki jadra, ki sega 321 metrov visoka in je od obale oddaljena 280 metrov."
"Miši in Gorazdu sta družbo delala tudi Matej Lisjak iz oljarne Lisjak in njegovo dekle Veronika."
"V Dubaju s mo ves teden preživeli tudi na največjem kulinaričnem sejmu Gulfood Dubaj, kjer smo spoznali najboljše kuharje."
"Burdž Khalifa velja za eno največjih stolpnic na svetu. Stavba je visoka 828 metrov."
"Hotel Armani ima več restavracij in v 122. nadstropju najbolj priljubljeno At.Mosphere, kjer je Gorazd Mišo tudi zaprosil za roko."
"Pred stavbo Burdž Khalifa je čudovit vodomet, ki si ga vsak dan ogleda na tisoče turistov."

Nepozaben trenutek ...

  • "To je bila zagotovo zaroka, ki se je zgodila v restavraciji At.Mosphera v hotelu Armani. Restavracija je na 442 metrov višine v najvišji stolpnici Burdž Khalifa. Do zadnjega trenutka nisem vedela, kaj me čaka, in presenečenje je uspelo."