Miša Molk: “Zaročena sem že nekaj let”

Vir: Story
17. 7. 2009

Miša Molk nam je zaupala zares veliko, zares intimno zgodbo. Izvedeli smo, da nosi zaročni prstan, pa tudi to, s kom in kako ga je njen Nizozemec izbiral.

Miša že kar nekaj let uživa razmerje z Nizozemcem Ruudom Biermannom. To verjetno veste. Kot svežo informacijo dodajamo, da je prav s tem Ruddom tudi zaročena. Bilo je v Ljubljani, ni bilo na samem, imela sta družbo, njegov govor pa … Naj pove kar zaročenka sama:

“Pripravil mi je tako lep govor, da so bili še drugi gostje ganjeni, punce pa so si takoj zaželele, da bi jim tudi njihov partner kdaj povedal kaj tako lepega.” Verjamemo, da v tem trenutku tudi vas, enako kot je nas, zanima, s kakšnim izborom besed je vse tako zelo prevzel. Podrobnosti nam ni uspelo izvedeti, saj Miša želi, da to ostane njuno; vse, kar je delila z nami, je bil podatek, da je v angleščini vmes kar nekajkrat rekel ‘Jesus!’.

Zanimivo je, da je zaročni prstan Ruud izbiral skupaj z Mišino hčerko Ulo, kar pomeni, da je hči še pred mamo vedela, da jo bo gospod zaprosil za roko. “Izbirala sta ga kar prek spleta in se dogovarjala.” Nazadnje sta izbrala prstan brez kamenčka, delo nizozemskega oblikovalca Hansa Appenzellerja.

Čudovit izdelek z velikim pomenom Miša seveda pridno nosi, na vprašanje, kdaj bo nataknila še poročnega, pa pove, da je poroka nekaj, o čemer nima mnenja. “Vsaj o svoji ne. Bo, ko bo, če bo ... Do zdaj so se pomembnejše stvari vedno zgodile že prej.” (nasmeh)

Ruud Biermann

Za svojega Ruuda, diplomiranega urbanista, Miša pravi, da je zelo šarmanten gospod, poleg tega pa tudi izredno dober sogovornik, s čimer si je pri njej pridobil zares veliko bonus točk. Večina njune komunikacije poteka v angleščini, tu pa tam se sliši kakšna nizozemska beseda. Ko se ne vidita, povezavo ohranjata na daljavo, pri čemer jima je v pomoč sodobna tehnologija. In čeprav zlobni jeziki opletajo z mislijo daleč od oči, daleč od srca, pri njima to še zdaleč ne drži.

“Vse je odvisno od tega, koliko vložiš v zvezo, koliko ti je do nekega odnosa. Če ga gradiš, funkcionira.” Funkcionira, da, kljub tisočim kilometrov, ki so vmes.

Maja Susman

Nova Story že v prodaji

Story