Mister Slovenije 2017: Kje in s kom so se potili finalisti?

11. 5. 2017 | Vir: Nova
Deli
Mister Slovenije 2017: Kje in s kom so se potili finalisti? (foto: Katja Kodba )
Katja Kodba

Deset finalistov Mistra Slovenije si je v družbi deklet nagradnega natečaja oprtalo nahrbtnike in se odpravilo novi pustolovščini naproti. Zadišalo je po adrenalinu!

Organizacija Mister Slovenije se je v sodelovanju s ponudnikom darilnih paketov Zvezdar odločila kalvarijo desetih najbolj vročih fantov ta hip odpeljati na Primorsko in z rafting vožnjo čez Soške brzice popeljati do adrenalinskega parka Solkan. Tristo metrov adrenalina in čudovit razgled jim bodo po besedah organizatorjev za vedno ostali v lepem spominu.

Mister SlovenijeOrganizatorja projekta Mister Slovenije Erik Ferfolja in Nina Uršič ter direktorica podjetja Zvezdar Nataša Horvat in Parov Anzelc.

Avantura se je po predstavljenih osnovnih napotkih s strani vodičev pričela in druščina se je proti željenega cilja podala oviram na proti. Z dobro komunikacijo in sodelovanjem so brez večjih težav premagali ne ravno vsakdanje spretnosti, tudi spust po jeklenih vrveh.

Mister SlovenijePostavni finalisti so se izkazali za prave kavalirje in dekletom pomagali varno prečkati številne ovire do cilja.

OGLEJTE SI FINALNI IZBOR!

Kateremu lepotcu bodo nadeli krono uradno najlepšega, izvemo v drugi polovici junija v SiTi teatru BTC v Ljubljani.

Mister Slovenije Brez sramu so pokazali izklesana telesa, katera si boste lahko ogledali na finalnem izboru v drugi polovici junija.