Monica Lewinsky: Clinton je sanjaril o seksu v troje

Vir: Lea
29. 9. 2012

Monica Lewinsky, ljubica nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, je napovedala objavo knjige, v kateri med drugim piše tudi o tem, da ji je Bill večkrat razodel svojo željo po orgijah in uporabi raznih erotičnih pripomočkov.

Monica Lewinsky, najbolj znana ljubica našega časa, se na sceno vrača z napovedjo objave knjige, v kateri bo razodela vso resnico o svojem razmerju z nekdanjim ameriškim predsednikom Billom Clintonom. Prijatelji 39-letne Monice trdijo, da je ogorčena, ker Clinton ni plačal dovolj visoke cene za nepremišljeno avanturo z mlado uslužbenko Bele hiše, ona pa še vedno živi sama in nima partnerja in otrok.

Menda pa je celo zanosila, ko je bila v zvezi z nekim Thomasom iz Pentagona, kot je zatrdila v že prej objavljeni biografiji avtorja Andrewa Mortona.

"Monica je morala narediti splav, izgubila je otroka, ta praznina v njenem življenju pa nikoli ni bila izpolnjena," je povedala njena prijateljica. Zaradi dejstva, da je planetarno znana postala kot ljubica takratnega ameriškega predsednika, ki je zaradi nje skoraj izgubil predsedniški položaj, si ni mogla ustvariti lastne kariere.

V političnih krogih so se je izogibali in nihče v Washingtonu se ni hotel družiti z žensko, ki je bila vpletena v seksualno afero z najvplivnejšim moškim na svetu.

Mlada in naivna

Ko se je začela njena afera s Clintonom, je bila stara komaj 22 let. Domišljala si je, da do nje goji enaka čustva kot ona do njega, zato je naivno verjela, da obstaja upanje za njuno razmerje in da bo Bill zaradi nje zapustil svojo soprogo Hillary.

V resnici pa se je zgodilo ravno nasprotno. Ni se ločil od Hillary, skupaj sta se celo še močneje kot kdaj prej posvečala njeni politični karieri. Gospa Clinton je bila predsedniška kandidatka, potem pa je postala še vplivna državna sekretarka. Nekdanji predsednik uspešno vodi dobrodelen in politični sklad Clintonova iniciativa, ima nepremičnine v dragih predelih Amerike, zakonca potujeta po svetu, na svojih bančnih računih pa sta nakopičila milijone dolarjev.

Pri Monici pa je vse ravno nasprotno, zato je odkrito priznala, da bi rada s prodajo knjige dobro zaslužila. Želi si namreč zbrati denar za mirnejše življenje. Ker v Ameriki ni mogla najti primerne službe, se je leta 2005 preselila v Anglijo, magistrirala in delala kot novinarka za Channel Five News.

"Monica bi utegnila pisati tudi o tem, kolikokrat ji je Bill govoril o svoji neutolažljivi želji po seksu v troje, orgijah in uporabi raznih erotičnih pripomočkov," pravi njena prijateljica. Med sodnim pričanjem proti Clintonu leta 1998 ji je imuniteta, ki jo je imela zaradi dela v Beli hiši, onemogočala, da bi razkrila intimne detajle o njuni aferi.

No, ta veto pa se je iztekel leta 2001, in ko je Bill tri leta pozneje objavil svojo avtobiografijo, se je Monica še enkrat počutila izdano. To jo je čustveno močno prizadelo in hkrati spodbudilo, da je skovala maščevanje. Knjiga s sočnimi pikantnostmi iz njunega seksualnega odnosa bi utegnila največ škoditi vplivni družini Clinton, je prepričana Monica.

Bitka založb

Ameriške založbe se borijo, da bi dobile pravico za izdajo knjige, s katero bi Monica lahko zaslužila do 12 milijonov dolarjev. Njeni prijatelji pa jo opozarjajo, da bi knjiga lahko škodovala zdravju nekdanjega predsednika, ki so mu že večkrat operirali srce.

Monica je sicer že nekajkrat poskušala vse skupaj pustiti za seboj in pozabiti na napako iz mladosti, a afera s Clintonom jo še vedno preganja. V knjigi naj bi bila objavljena tudi njena intimna pisma Clintonu, ki doslej še niso bila dostopna javnosti. V njih opisuje svojo ljubezen do njega in trdno prepričanost, da ga lahko osreči veliko bolj kot soproga Hillary, o kateri je Bill pred Monico govoril, da je 'hladna kot riba'.

Skupaj z Monico naj bi se šalil tudi o svojem spolnem življenju v zakonu, ki po njegovem sploh ni obstajalo, in ji celo rekel, da meni, da ni edini, ki išče ljubezen zunaj svojega zakona.

"Dolga leta je poskušala zaščititi Billa zaradi svojega občutka predanosti, ki se ga ne da razložiti. Toda ljubezen je za vedno minila, ne čuti več niti lojalnosti niti strahu, njena knjiga spominov pa bo Clintonova najhujša nočna mora," trdijo njeni prijatelji. Vse to so razlogi, zaradi katerih se je Monica odločila, da bo poskusila zaslužiti s škandalom, ki jo je stal kariere in normalnega življenja.

V ozadju je tudi politično premišljeno dejanje

Napovedi knjige pa številni ne doživljajo le kot maščevanje, ampak tudi kot politično premišljeno dejanje vplivnežev iz republikanske stranke, ki želijo zmanjšati priljubljenost nekdanjega predsednika. S tem ne bi škodili le aktualnemu ameriškemu predsedniku Baracku Obami, ampak tudi predsedniškim ambicijam Hillary Clinton, ki razmišlja o tem, da bi se na volitvah leta 2016 še enkrat potegovala za predsedniški stolček.

Po načrtih naj bi Obama leta 2016 namreč končal svoj drugi mandat v Beli hiši. Maščevanje zapuščene ženske je lahko destruktivno za drugo stran, zlasti če ima ta ženska podporo svojih prijateljev ali sovražnikov tistega, ki ga napada, trdijo psihologi.

Vse to se je idealno poklopilo v primeru Monice, ki nima česa izgubiti. Tako in tako jo še vedno spremlja slab sloves zaradi vročih srečanj s predsednikom v ovalni pisarni, posmehovali so se ji v časopisih in humorističnih serijah, po njej pa so poimenovali celo kubanske cigare, pri čemer so namigovali na oralni seks, s katerim je razveselila nekdanjega predsednika. 

Priporočamo