Na dan prišle podrobnosti o ljubezni med Michelle Williams in Heathom Ledgerjem

Na dan prišle podrobnosti o ljubezni med Michelle Williams in Heathom Ledgerjem (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2015

Slabih deset let po izidu romantične drame Gora Brokeback se je scenaristka tega filma spomnila ljubezni med Michelle Williams in Heathom Ledgerjem, ki sta se na snemanju zaljubila na prvi pogled.

Prav pred kratkim je o boleči izgubi svojega kolega in prijatelja Heatha Ledgerja, ki nas je pri komaj 28 letih za vedno zapustil leta 2008, spregovoril Jake Gyllenhaal.

"Pogrešam ga kot človeka, pogrešam pa tudi delo z njim," je razkril 34-letnik in dodal: "Kakšna smola, da ne moremo več doživljati lepote njegovega dela."

Jake

Ko je Heath umrl, je Jake, njegov soigralec iz filma Gora Brokeback, prvič izgubil človeka, ki mu je bil res blizu: "Bil je nekaj povsem posebnega, kar pa niti približno ne opisuje tega, kar je, kar je bil."

Zdaj pa se je pokojnega igralca in začetkov njegove ljubezenske zgodbe s soigralko Michelle Williams spomnila še ena članica filmske zasedbe.

Skoraj deset let je že minilo od tega, ko so kinematografi predvajali čustveni film o ljubezni med dvema kavbojema, in ob bližajoči se desetletnici je scenaristka Diana Ossana za revijo Out razkrila, kako zelo posebno je bilo snemanje, na katerem se je Heath nesmrtno zaljubil v Michelle.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo