Na hollywoodskem pločniku bo zasijala tudi zvezda ameriške glasbenice Pink

Na hollywoodskem pločniku bo zasijala tudi zvezda ameriške glasbenice Pink (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
27. 1. 2019

Ameriška glasbenica Pink bo dobila zvezdo na znamenitem hollywoodskem Pločniku slavnih. Zvezdo bodo glasbenici na bulvarju v središču ameriške filmske meke odkrili 5. februarja, na slovesnosti pa bosta po pisanju ameriških medijev sodelovali voditeljica in komičarka Ellen DeGeneres ter igralka Kerri Kenney-Silver.

Zvezda avtorici uspešnic, kot so Just Like A Pill, Try, What About Us in Who Knew, bo že 2656. zvezda na Pločniku slavnih.

Kot je zapisala producentka projekta Pločnik slavnih Ana Martinez, je Pink ena najbolj priljubljenih in samosvojih izvajalk v svetu zabavne glasbe, ki posameznika ne pusti ravnodušnega, saj ga zabava in preseneča obenem. "S svojim glasom in energičnimi nastopi začara občinstvo," je dodala.

Pink, ki bo septembra dopolnila 40 let, je na glasbeni sceni že pol življenja. Prodala je več kot 90 milijonov albumov, zaradi česar spada med najuspešnejše glasbenice. V bogati zbirki nagrad in priznanj ima tri grammyje, nagrado brit in sedem nagrad MTV, vključno z nagrado Michael Jackson video Vanguard. Leta 2009 jo je Billboard razglasil za pop izvajalko desetletja.

Pevka s pravim imenom Alecia Beth Moore, znana tudi po kratkih in zabritih pričeskah in neposrednosti, se je slovenskemu občinstvu predstavila leta 2007 v sklopu evropskega dela turneje, na kateri je predstavljala album I'm Not Dead. 

Priporočamo