Na premieri filma Pripravnik smo se nasmejali in srečali nekaj znanih obrazov

Na premieri filma Pripravnik smo se nasmejali in srečali nekaj znanih obrazov (foto: Adriamedia) Adriamedia
25. 9. 2015

Včeraj je kino Bežigrad gostil prve gledalce, ki so si v Sloveniji ogledali težko pričakovano komedijo Pripravnik (The Intern). Robert DeNiro in Anne Hathaway sta tako že pričela zabavati slovenske množice, med njimi tudi nekaj slavnih obrazov.

Premiera filma Pripravnik v kinu Bežigrad je bila svojevrsten dogodek. In začelo se je zelo odmevno, saj so za vse navzoče pripravili tudi manjši dogodek, ki ga je povezoval znan obraz z (znanim) glasom Klemen Bunderla, podelili so nekaj nagrad distributerja in vse skupaj dopolnili še s sendviči, rogljiči in pijačo, da se je premiera razvila v res pravo filmsko doživetje.

In zakaj bi morali tudi vi čim prej skočiti na ogled Pripravnika

  • Scenarij za film je napisala Nancy Meyers, izjemna scenaristka, režiserka in producentka, ki se že vrsto let uri v pisanju zabavnih, uspešnih romantičnih komedij.
  • V filmu nastopa Robert DeNiro, ikona Hollywooda in vsega, kar danes sklepamo pod konceptom odličnega igralca. Da mu komedije niso tuje, je ta oskarjevec vsekakor že dokazal.
  • Ob DeNiru stopiclja Anne Hathaway, rjavolasa lepotica, ki se je pred časom potegovala za oskarja in se v ljubkih romantičnih komedijah vedno izkaže za odličen izbor. 
  • Komična drama nosi v sebi moderno prispodobo sodobnega življenja, ki mora biti vedno aktivno in v pogonu - to spozna tudi DeNiro, ko se iz pokoja odloči vrniti na sceno in postati najtrši pripravnik pri modni spletni strani, ki jo ureja Anne Hathaway. Nastane zaplet osebnosti, ki se razvije v duhovito zgodbo o poznanem dejstvu, da razlike v generacijah vedno pripeljejo do (včasih zelo smešnih) težav.
  • Film bo pri nas na ogled na mnogih lokacijah, od Cineplexov, preko mariborskega Koloseja, do kina Bežigrad in drugih manjših kinodvoran po Sloveniji - kjerkoli ste, Pripravnik je blizu.

Za ogrevanje pa si poglejte še nekaj fotografij s premiere, da vas še dodatno spodbudijo za ogled te prijetne komedije. Vreme se vsekakor strinja, da bi morali ta vikend v kino.