Twitter razburjata Melania Trump v vrtoglavih petah in Borut Pahor na supu!

Twitter razburjata Melania Trump v vrtoglavih petah in Borut Pahor na supu! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
30. 8. 2017

Nekateri gredo na Triglav v navadnih supergah, Melania pa v stiletkah na poplavljena območja v Teksasu. In da bi bila mera polna, je Twitter razburjal tudi zadnji fotošuting Boruta Pahorja.

Pa začnimo od začetka ...

Ameriški predsednik Donald Trump se je danes s soprogo Melanio podal na poplavljena območja v Teksasu, ki jih je opustošil orkan Harvey. Odhod prvega para so zabeležili tudi fotografi, pri tem pa je v oči številnih na spletnih družbenih omrežjih padla predvsem obutev Melanie Trump - salonarji z zelo visoko peto.

"Prva dama Melania Trump buri duhove s svojo modo za poplave," je zapisala francoska tiskovna agencija AFP in dodala, da nekdanja manekenka, znana po svoji vedno elegantni opravi, tudi danes ni naredila izjeme, ko je zapustila Belo hišo - v oči so padli predvsem salonarji z vrtoglavo visoko peto, na sebi pa je imela ozke hlače, vojaško zeleno bomber jakno z nabranimi rokavi in sončna očala.

"Melania je videti kot Barbie iz poplavne straže," je na Twitterju komentirala pisateljica Maria Del Russo. "Pomoč prihaja, Teksas! Brez skrbi, Melania ima svoje specialne viharne salonarje," je dodal televizijski producent Brad Wollack. Komičarka Jessica Kirson pa jo je zbodla, da "bi s temi petami lahko pobirala ruševine".

Melania se je sicer ob pristanku v Teksasu preobula v bele športne copate, je še poročala AFP.

Predsednik Donald Trump je bil na drugi strani precej bolj "normalno" oblečen za nekoga, ki gre na obisk na poplavljena območja - v črno vetrovko, bež hlače in rjave visoke čevlje.

Obisk Teksasa sta začela v obalnem kraju Corpus Christi, ki ga je Harvey ob prihodu na obalo v petek zvečer - tedaj še kot orkan 4. stopnje, prizadel kot prvega. Zatem naj bi predsedniški par odpotoval še v prestolnico Teksasa Austin. Ali bosta obiskala tudi najhuje prizadeti Houston, še ni povsem jasno, sta pa zatrdila, da z obiskom ne želita motiti reševalnih prizadevanj v tej zvezni državi.

In kaj ima Borut Pahor s tem?

Takole je tole videl Twitter ...

Priporočamo