Nabrusite smuči, prihaja drugi Gourmet cup!

Nabrusite smuči, prihaja drugi Gourmet cup! (foto: Arhiv Jezeršek) Arhiv Jezeršek
16. 1. 2017

Ljubiteljem vsega dobrega – v pravem pomenu besede – se obeta smučarsko kulinarični praznik, ki bo na Krvavški plaži v družbi priznanih kuharskih mojstrov razvajal prihajajoči konec tedna, od 21. do 23. januarja. Po lanskoletnem uspehu družina Jezeršek obljublja novo, tro dnevno kreativno kulinarično doživetje: nabrusite smuči, spustite se po zasneženih strminah in brbončice prepustite v gurmansko skušnjavo.

Kuharski ChefiImeli se boste priložnost prepustiti jedem izpod rok mnogih kuharskih virtuozov.

Program:

Sobota, 21. januar: GOURMET VEČERJA NA ZAJLI

Ob šestih zvečer bo na sporedu edinstveno kulinarično doživetje v krvavških gondolah, prelevljenih v privatne restavracije. Prepustili se boste kuharskim virtuozom Jezeršek gostinstva, katerim bosta družbo delala zmagovalec šova MasterChef 2016, Darko Klemen in Tomaž Bolha iz gostilne Krištof.

Nedelja, 22. januar: GOURMET NA SNEGU

Druščina smučarskih in kulinaričnih navdušencev si bo med drvenjem po strminah lahko privoščila čas za postanek na Krvavški plaži, kjer bo sedem vrhunskih Chefov pripravljalo smučarske jedi. Z nami bodo Uroš Štefelin (Vila Podvin), Igor Jagodic (Restavracija Strelec), David Vračko (Restavracija Mak), Jorg Zupan (Atelje), Darko Klemen (MasterChef Slovenije 2016), Damjan Fink (Gostilna na gradu) in Jernej Kamič (Jezeršek gostinstvo).

Ponedeljek, 23. januar: SMUČARSKA TEKMA ZA POKAL GOURMET KRVAVEC

Odvijal se bo celodnevni osrednji dogodek s smučarsko tekmo, na kateri bodo spretnosti med količki pomerili gostinci, vinarji in gurmani, za piko na i pa sledi druženje od specialitetah gostujočih šestih Chefov: Tomaža Kavčiča (Dvorec Zemono), Jorga Zupana (Atelje), Darka Klemna (MasterChef Slovenije 2016), Damjana Finka (Gostilna na gradu), Jerneja Kamiča (Jezeršek gostinstvo) in posebnega gosta, italijanskega Chefa z Michelinovimi zvezdicami, Vincenza Guarina.

Luka Jezeršek  Lanskoletni, prvi Gourmet Cup, je minil v znamenju zvrhane mere dobrovoljnosti in tudi tokrat Jezerškovi v polni zasedbi obljubljajo nepozabno doživetje.

N.D.

Foto: Arhiv Jezeršek, Helena Kermelj

Priporočamo