Nadiya Bychkova po porodu že pridno nabira kondicijo

Nadiya Bychkova po porodu že pridno nabira kondicijo (foto: Matjaž Očko) Matjaž Očko
Vir: Nova
2. 2. 2017

Vrhunska plesalka, Ukrajinka Nadiya Bychkova, ki na plesnem področju ostaja razred zase, je minulo leto izkoristila za odgovorno materinsko vlogo, saj je prvič postala mamica in rodila deklico Milo.

Čeprav zapeljiva plesalka o ljubezni z goriškim nogometašem ND Gorica Matijo Škarabotom ne govori, smo od njunih bližnjih prijateljev iz Gorice dobili informacijo, da je njuna zveza sončna ter da oba uživata v družinski vlogi. Nadiyo smo poklicali, ker smo od skritih goriških virov izvedeli, da že pridno trenira in nabira moč v fitnesu, da nam razkrije, ali to v kratkem pomeni njeno veliko vrnitev na plesno-manekenski parket.

"Že mesec dni po porodu mi je telo dalo jasen signal, da potrebuje treninge. Predvsem sem si zaželela plesa. Res je, da sem plesala skoraj vso nosečnost, ampak zadnje mesece je bilo to bolj pozibavanje," nam pove Bychkova in nadaljuje: "No, kot rečeno, sem že poleti začela kondicijske treninge. Od jeseni naprej pa aktivno plešem in nastopam. Cilj treninga je, da vrnem telo v stanje pred nosečnostjo, tukaj seveda govorim o kondiciji, in to mi je že skoraj uspelo. Treniram pa, ko mi to čas dopušča. Za zdaj nimam striktnega načrta treningov, ampak delam po občutku. Poleg plesa in fitnesa mi pri tem pomagajo tudi obiski v salonu lepote Serenity, kjer poskrbijo tako za mojo dušo kot telo."

Alojz Petrovčič

Priporočamo