Najbolj sočne trač cvetke minulih dni

29. 1. 2016

Na tuji sceni se toliko tega dogaja, da komaj sledimo. V nadaljevanju smo zbrali le nekaj zanimivejših tračev, ki jih ne želite spregledati.

Očetovstvo ni nuklearna fizika

Igralec Ryan Gosling pravi, da je srečna družina največji uspeh v njegovem življenju. Čeprav je že dobra štiri leta v razmerju z Evo Mendes, s katero ima hčerkico Esmeraldo, o poroki ne razmišlja, tudi drugi otrok pa ne spada med prioritete: "Vse ob svojem času. Naučil sem se uživati v tem, kar imam trenutno. Mislim, da sem dober oče, ker imam ob sebi žensko, kakršne je Eva, pa je vse lažje. Sicer pa očetovstvo ni nuklearna fizika!"

Vinjena povzročila nesrečo

Manekenka Stephanie Seymour, ki se je v Connecticutu s svojim terenskim vozilom zaletela v avto pred seboj, so aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Iz policijskega zapisnika izhaja, da 47-letnica ni mogla stati, da je imela krvave oči in da je zaudarjala po alkoholu. Potem ko je plačala 500 dolarjev varščine, so jo spustili na prostost, njena agencija IMG Models pa incidenta ni hotela komentirati.

Lotila se je hujšanja

Kim Kardashian, ki je na začetku decembra povila drugega otroka, sinčka Sainta, se je med nosečnostjo zredila za 27 kilogramov, ki se jih namerava po hitrem postopku znebiti. "To bo taaaako je...o težko, a jaz to zmorem! Komaj čakam, da bom vse delila z vami. Zdaj sem zver. Kdo je z mano?!" je na Instagramu napisala resničnostna zvezdnica, ki bi rada shujšala za 31 kilogramov.

Neutrudljiva

Betty White, ki se je na televiziji prvič pojavila pri 17 letih, se po 77 letih kariere še ne namerava ustaviti. Tudi svoj 94. rojstni dan je pred nedavnim preživela v delovnem duhu, saj je snemala komične skeče za oddajo The Late Late Show. "Ne vem, kaj je pokoj," pravi simpatična igralka, ki se je kot zvezda z najdaljšo televizijsko kariero zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov.

Predan

Zaradi vloge v filmu Velika poteza se je Christian Bale udeležil hitrega tečaja igranja bobnov. Igralec, znan kot mojster preobrazbe, pravi, da je več ur sedel s slušalkami na ušesih in se učil bobnati By Demons Be Driven metalne skupine Pantera: "Mislil sem, da mi bodo roke začele krvaveti, a bilo je lažje kot izgubiti 20 kilogramov."

Rešil življenje

Jamie Foxx je s pomočjo nekega moškega iz gorečega avta izvlekel 32-letnega Bretta Kyla, ki je zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad vozilom, se večkrat prevrnil in končal v jarku. Igralec je nesrečnika rešil v zadnjem trenutku, saj je vozilo kmalu zatem eksplodiralo, a se – kot je poudaril tudi na Facebooku – nima za heroja.

Ima novo dišavo

Pevka in igralka Ariana Grande je lani na trg izstrelila parfum Ari by Ariana Grande, pred kratkim pa je luč sveta ugledala njena druga dišava. Parfum Frankie by Ariana Grande, namenjen obema spoloma, je poimenovala po svojem starejšem polbratu, ki naj bi ji bil v veliko oporo med ustvarjanjem te dišave.

Odkrito priznala depresijo

"Poporodna depresija je v družbi še vedno stigmatizirana in ženske obsojajo zaradi nje," je izjavila Hayden Panettiere, ki je pred dobrim letom dni povila Kayo in se vse od takrat sooča s to boleznijo. "Pred nedavnim sem se prijavila v kliniko. Želim le, da bi bila moja hčerka ponosna name," je pojasnila igralka.

Priporočamo