Najboljši dan Jelene Rozge

Najboljši dan Jelene Rozge (foto: Jelena Rozga PRESS) Jelena Rozga PRESS
30. 3. 2018

Po letu in pol od kar je izdala svojo zadnjo pesem, Jelena Rozga ponovno razveseljuje svoje oboževalce. Po nagradi za najbolj prodajan albumu z naslovom Moderna Žena v lanskem letu, je tokrat pripravila čisto novo pesem, za katero je posnela tudi video spot – pesem nosi naslov NAJBOLJI DAN.

Postavna Rozga se je te dni mudila na rekordni turneji po Avstraliji, takoj ko se je vrnila pa je bil čas za snemanje spota.

"Zadnja leta sem ogromno nastopala, nesebično sem sebe dajala oboževalcem, prijateljem, bivši ljubezni... Vmes sem pozabila nase in zanemarila sebe. Zato sem si vzela malo več časa zase in počakala z izdajo nove pesmi. Sedaj sem polna pozitivne energije, ravno sem se vrnila iz Avstralije kjer je bilo zares fantastično... Nekega dne sem se zbudila in si rekla – to je moj najboljši dan in se odločila da moram pesem izdati čimprej.

Pesem tako kot večino mojih podpisujeta fenomenalna Tonči in Vjekoslava Huljič. Gre za zelo nenavadno pesem neklasičnega ritma in ravno zato se mi je takoj dopadla. Všeč mi je tudi, ker lahko v pesem dam del sebe. Veliko lažje je peti pesem, ki jo čutiš. Na ta način iskreno odpoješ, kar ljudje prepoznajo in pesem vzamejo za svojo.", nam je o svoji novi pesmi povedala Rozga.

Jelena je za pesem Najboji dan posnela tudi video spot – pogledate ga lahko spodaj:

Značke: Jelena Rozga