Natalija Verboten: Prva obletnica poroke!

18. 7. 2009 | Vir: Story
Deli
Natalija in Dejan še ne vesta natančno, kako bosta preživela prvo obletnico. Bo pa zagotovo nekaj posebnega.

Pevki Nataliji Verboten in njenemu soprogu Dejanu meseci minevajo, kot bi trenil. Še malo pa bosta zakonca praznovala prvo obletnico, odkar sta si uradno prisegla večno zvestobo.

Do prve obletnice je slab mesec in pol, kajti praznujeta točno 30. avgusta, na Dejanov rojstni dan. “Natančno še ne veva, kaj bova naredila. Najboljše ideje po navadi dobiva tik pred zdajci,” nam zaupa Natalija.

“Lani so bili svatje (najožji krog najinih najbližjih) tako navdušeni nad izletom, ki sva ga pripravila za nas vse, da so nama predlagali, da lahko kaj takega še kdaj ponoviva in jih povabiva.” Zakonca se ne obremenjujeta z veliko zabavo. Prioriteta in velika želja bi jima bila, da se imata lepo, pa čepra bi to bilo le v dvoje.

“Res je, da iz nobenega praznovanja ne delava velikega pompa. Rada imava intimno in luštno vzdušje v ožjem krogu najinih najdražjih. Ali pa si te trenutke polepšava kar v dvoje. To pa je vse odvisno od priložnosti,” dodata Natalija in Dejan. Vsakodnevno pozornost si zakonca že tako namenjata, brez kakšnih posebnih vzrokov. To so dnevne malenkosti, ki popestrijo ljubezenski odnos.

“Včasih drug drugega presenetiva z zajtrkom v postelji, potem obratno z najljubšim sadnim frapejem s sladoledom in domačimi jagodami, ki jih pojeva zunaj na terasi.” Mladoporočenca tako uživata tudi v teh sončnih vročih dnevih. Natalija se najbolj odpočije in sprosti ob domačem bazenu, kjer jo ne motijo pogledi mimoidočih. Na srečo je njuna hiška tako odmaknjena, da ni radovednih gledalcev. Prav tako pa se Natalija ne sonči gola.

“Tudi na morju nisem nikoli nudist. Če le ni dežja, se kopam v bazenu in izkoristim hladno osvežitev.” Pridruži pa se ji tudi Rocky, ki ga Natalija prepriča, le če je v bližini blazina, na katero se lahko udobno namesti. “Sam od sebe namreč ne skoči v vodo,” v šali doda Natalija.

Mihaela Margan