Katarina Benček ne bi bila nogometaševa žena

Katarina Benček ne bi bila nogometaševa žena (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
17. 3. 2016

Simpatična Katarina Benček ima dovolj naše države in obrekljivih ljudi, zato se je odločila, da za nekaj časa odide v Ameriko. "Življenje tu je dolgočasno, jaz pa uživam v aktivnem življenju in dogajanju," je priznala nekdanja članica zapeljivih Diamantk, ki je Ameriko obiskala že večkrat, saj tam živi njena najboljša prijateljica.

Pred leti je tudi načrtovala, da bo tam ostala štiri mesece, a jo je že po mesecu in pol začelo težiti domotožje. Tokrat odhaja z drugačnimi pričakovanji, saj želi predvsem testirati sebe in razširiti obzorja. Želi se usmeriti v odnose z javnostni, morda kozmetiko, saj ima svetlolaska opravljeno diplomo iz ekonomije, do konca študija kozmetologije pa ji manjka le še nekaj izpitov. Katarina, ki bo letos dopolnila 30 let, se je tako odločila, da svoje sanje uresniči v deželi čez lužo, z leti pa se prav nič ne obremenjuje. "V vlogi mame se še ne vidim, zato o otrocih še ne razmišljam. Menim, da mora človek to začutiti," je še povedala svetlolaska, ki se je pred kratkim razšla z nogometašem Andražem Šporarjem, saj sta spoznala, da sta njuni poti različni. Par se je sicer spoznal konec septembra, ko so Katarino opazili tudi na tekmah Olimpije.

Povedala je, da svoje zveze nikoli nista skrivala, saj sta velikokrat večerjala v ljubljanskih restavracijah, obiskovala različne prireditve in se pri tem obnašala kot najstnika. Mediji pa so predvsem veliko pozornosti posvetili fotografiji, ki sta jo objavila ob Katarininem obisku v Baslu, ko sta zvezo tudi uradno potrdila. Ob tem se je vsul tudi plaz zlobnih govoric, s katerimi pa se Katarina ne obremenjuje. "Ves čas so naju obrekovali, zato česa drugega sploh nisem pričakovala," je povedala svetlolasa lepotička, ki ni prepričana, da bi ji vloga povsem ustrezala. Večina soprog namreč ne dela, zato so prisiljene živeti življenje nekoga drugega. "Selitve, prilagajanje možu ... Sama imam preveč energije, da bi sedela doma in čakalamoža,"ješepovedala Katarina. Po njenem mnenju jo moški vedno bolje odnesejo, ženske pa smo pogosto predstavljene kot tiste, ki se lepijo na denar.

"Veliko ljudi pravi, da si ženske želimo le moških z denarjem, nikoli pa ne povedo, da je situacija lahko tudi obratna. Ljudje se obnašajo, kot da me ne zaslužimo lastnega denarja," pove nekdanja 'diamantka', ki ji finančno ozadje ne pomeni toliko, če pa se ji slučajno zalomi, ji ob strani vedno stojijo starši, na katere je močno navezana. Napisala Nika Arsovski

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story11/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 11/2016

Story 11/2016, od 10. 03. 2016