Nekaj nenavadnih tračev, ki ste jih morda spregledali

Nekaj nenavadnih tračev, ki ste jih morda spregledali (foto: profimedia) profimedia
18. 3. 2015

Za vlogo sociopata je moral shujšati kar 14 kilogramov, kar je storil na zelo nenavaden način. Več o tem si skupaj še z nekaj takšnimi cvetkami preberite v nadaljevanju ...

Pohvalil soprogo

"Odlično se počutim ob svoji prekrasni ženi na večerji ob promociji Haig Cluba v Londonu," je nekdanji nogometaš David Beckham na Facebooku komentiral fotografijo, na kateri pozira s svojo soprogo Victorio. Davida, ki je viski Haig Club promoviral v nekem londonskem baru, so prišli podpret tudi njegovi slavni prijatelji Idris Elba, David Furnish, Tana Ramsay in Guy Ritchie.

Tretjič mamica

Sara Gilbert, zvezdnica humoristične serije Roseanne, je v razmerju s producentko Allison Adler dobila dečka Levija in deklico Sawyer, v aktualnem zakonu z glasbenico Lindo Perry pa je povila dečka Rhodesa Emilia. Igralka je že od leta 2011, ko je začela razmerje z Allison, s katero se je poročila lani, govorila, da bo šla na umetno oploditev. "To je uresničenje najinih sanj," je komentirala zadnji porod.

S princem sta ohladila odnose

Eddie Redmayne, zvezdnik filma Teorija vsega, ki mu je prinesel oskarja, in princ William sta bila v šolskih letih dobra prijatelja, a nista ohranila stikov. Fanta sta skupaj obiskovala kolidž Eton in igrala v istem ragbijskem moštvu, a se že od konca šolanja nista slišala. "V šoli sva bila prijatelja, od takrat pa se nisva videla. Niti slišala se nisva," je dejal igralec in dodal, da je princ William prijazen in dober človek.

Po očetovih stopinjah

Sin legendarnega voznika formule 1 Michaela Schumacherja je podpisal pogodbo z nizozemsko ekipo Van Amersfoort Racing, v kateri se je zavezal, da bo v prihodnji sezoni dirkal v formuli 4. Mick Schumacher je nizozemsko ekipo navdušil že lansko jesen, ko je ves dan preživel v simulatorju, ta 15-letnik pa je osvojil tudi naslov svetovnega mladinskega podprvaka v kartingu: "Seveda sem ponosen na svoje rezultate, a moj cilj je biti svetovni prvak. To je šele začetek moje kariere."

Ima težave z depresijo

Ko je Ryan Phillippe spregovoril o svoji novi vlogi v mini seriji Secrets and Lies, je med drugim razkril, da je z likom, ki ga upodablja, tesno povezan, saj se oba že dolga leta bojujeta proti notranjim demonom: "Depresija je zame velika ovira že od otroštva. Preprosto sem žalostna oseba. Sem sočuten, v obzir vedno vzamem tudi tuja čustva, ki jih povsem razumem."

Preživljal se je z žvečilkami

Jake Gyllenhaal je moral za vlogo sociopata v filmu Nightcrawler shujšati za kar 14 kilogramov: "Bil sem obseden s tem, da izgubim kilograme. Ničesar nisem jedel, le žvečil sem žvečilke. Bil sem tako lačen, da sem pomislil, da počasi izgubljam razum." Njegov soigralec Riz Ahmed pa je v šali izjavil, da se je v nekem trenutku celo ustrašil, da ga bo Jake pojedel.

Priporočamo