Nekaj zadnjih zvezdniških bizark

15. 3. 2016

Če kaj, pa zvezdniško življenje gotovo ni dolgočasno. Nekaj aktualnih tračev v nadaljevanju na kratko povzemamo ...

Leto 2015 bi najraje pozabila

Raperka Iggy Azalea ima sicer zveste oboževalce, med nekaterimi svojimi kolegi pa ni najbolj priljubljena, kar je še posebno jasno občutila lani. Na Twitterju je namreč bila pravo besedno bitko z Azealio Banks, Snoopom Doggom in Q-Tipom, zaradi česar se je je oprijel neprijeten sloves, da ne mara temnopoltih raperjev. "Če bi lahko, bi leto 2015 – kot v filmu Možje v črnem – izbrisala iz svojega spomina. To bi bilo super," je izjavila 25-letnica.

Sinovoma ne bo dal vsega

Premoženje Eltona Johna ocenjujejo na 257 milijonov evrov, a glasbenik svojima sinovoma, petletnemu Zacharyju in triletnemu Elijahu, ne namerava zapustiti vsega bogastva. "Svojima fantoma bi seveda rad zapustil soliden finančni status, a zdi se mi grozljivo, da daš otrokom srebrno žlico. To jim uniči življenje," je prepričan glasbenik, ki bi dečka rad naučil, da spoštujeta denar in delo.

Dobil novo voščeno lutko

Kanadski glasbenik Justin Bieber je minuli torek proslavil 22. rojstni dan in ob tej priložnosti dobil novo voščeno lutko v muzeju Madame Tussauds v Las Vegasu. Njegovo voščeno inačico je tri mesece izdelovalo 20 umetnikov, njeno vrednost pa ocenjujejo na 350 tisoč dolarjev. Mimogrede, Justin je prvo voščeno lutko dobil leta 2011, in sicer v New Yorku.

S tatujem razočaral bivši

"Ne vem, zakaj si je dal prek celega hrbta tetovirati feniksa v vseh tistih barvah, a tatu je res grd," je novo tetovažo Bena Afflecka komentirala Jennifer Lopez, ki je tega igralca ljubila med letoma 2002 in 2004. Z zvezdnico se strinja tudi njegova bodoča bivša žena Jennifer Garner, ki je izjavila, da ji ni jasno, zakaj je 'naredil tako grozoto'.

Z ločitvijo se mu ne mudi

Chris Martin menda že devet mesecev ignorira ločitvene papirje Gwyneth Paltrow, ki je torej uradno še vedno njegova žena. Igralka je potrebne formularje, vključno s svojimi zahtevami, na sodišču vložila že 20. aprila lani, slab mesec dni pozneje, natančneje 18. maja, pa so jih izročili Chrisu. Glasbenik pomembnih papirjev vse od takrat menda ni niti 'povohal'.

Značke: Iggy Azalea