Nekaj zanimivih dejstev o Amber Heard

14. 5. 2016
Deli
Nekaj zanimivih dejstev o Amber Heard (foto: Profimedia)
Profimedia

Ameriška igralka Amber Heard je pred kratkim dopolnila okroglih 30 let. V nadaljevanju preverite nekaj presenetljivih dejstev o tej simpatični zvezdnici iz Teksasa. 

Ste vedeli, da si je Amber pred letom 2004, ko se je začela pojavljati v prvih televizijskih serijah, vsakdanji kruh služila na plaži? No, to je že eno takšnih zanimivih dejstev.

  • V najstniških letih je delala kot reševalka iz vode. Ta služba pa očitno ni bila ravno razburljiva, saj ji – kot je leta 2012 priznala v intervjuju za Playboy – ni bilo treba nikogar reševati: "Z drugimi reševalci iz vode nismo ravno veliko delali. Le posedali smo naokoli in se sončili."
  • Kot otrok je obiskovala katoliško šolo, pri 16 letih pa se je lepotica, ki se je kot Amber Laura Heard rodila v Austinu v ameriški zvezni državi Teksas, prelevila v ateistko.
  • Od svojih staršev se je že zelo zgodaj naučila vse o orožju. Kot lovska kolegica svojega očeta je, kot pravi, vse življenje streljala. No, če smo povsem natančni, se je z orožjem prvič srečala pri 10 letih.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord