Nekaj zvezdniških bizark minulega tedna

15. 9. 2015

Ste vedeli, da se je nek znanstvenik odločil poimenovati novo vrsto rakov po Eltonu Johnu? Kaj pa, da se ločujeta Avril Lavigne in Chad Kroeger? Ali pa ...

Ker v poplavi dnevno aktualnih tračev prav vsakemu od nas uide kar nekaj zanimivih zvezdniških bizark, smo jih na tem mestu nekaj najbolj sočnih zbrali ...

Dobil svoje rake

Britanski znanstvenik dr. James Thomas se je odločil, da bo novo vrsto rakov poimenoval po slovitem Angležu Eltonu Johnu, ki je njegov najljubši pevec, zato ni čudno, da tudi v laboratoriju stalno posluša njegovo glasbo. Rake, ki živijo v grebenih Indonezije in Havajev, je poimenoval Leucothoe eltoni, 68-letni zvezdnik pa se je na novico odzval z izjavo, da je ponosen zaradi tega.

Obiskala odvetnika za ločitve

Situacija v zakonu manekenke Gisele Bündchen in zvezdnika ameriškega nogometa Toma Bradyja je menda še slabša, kot smo mislili. Nekdo iz Tomovega kroga prijateljev je razkril, da se je Gisele pred kratkim že pogovorila z odvetnikom za ločitve. "Tom meni, da je bila to le grožnja," je izjavil vir in dodal: "Toda vsekakor preživljata težke čase."

Ločuje se

Glasbenika Avril Lavigne in Chad Kroeger sta po dobrih dveh zakonskih letih ubrala vsak svojo pot. "S Chadom danes s težkim srcem naznanjava ločitev. Ne le s svojim zakonom, ampak tudi z glasbo sva si ustvarila veliko nepozabnih trenutkov. Sva in za vedno bova ostala najboljša prijatelja, vedno si bova naklonjena. Tako svojima družinama kot prijateljem in oboževalcem se iz vsega srca zahvaljujeva za podporo," je na Instagramu napisala Avril.

Vrgla ga je na cesto

Ian McKellen je zanikal izjavo svojega kolega in tesnega prijatelja Patricka Stewarta, ki je zatrdil, da sta onadva del 'ekipe' Taylor Swift. "Niti slučajno! Ko sem še živel v stanovanju Petra Jacksona v New Yorku, ga je kupila Taylor Swift in me vrgla ven, še preden sem nameraval oditi. Težko sem torej del njene ekipe," je dejal igralec in dodal, da ga je glasbenica izgnala z vso pravico, saj je do tedaj v stanovanju živel zastonj.

Tipi bežijo od nje

Nekdanja princesa popa Britney Spears je med drugim znana tudi po tem, da nikoli ni prav dolgo samska. Nazadnje je ljubila Charlieja Ebersola, v katerega se je zaljubila skoraj takoj po koncu razmerja z Davidom Lucadom. S televizijskim in filmskim producentom ter režiserjem Charliejem se je razšla junija, in čeprav so se še tik pred koncem ljubezenske zgodbe širile govorice, da se bosta poročila, ga je Brit očitno že prebolela, saj je pripravljena na nove zmenke. Njen oče pa nad tem ni najbolj navdušen. "Jamie želi, da si po koncu razmerja s Charliejem najprej ponovno okrepi samozavest, medtem ko bi Britney rada takoj našla novega moškega. Vedno vse vloži v svoja razmerja, preden ta sploh dobijo priložnost za razvoj. In potem ji tipi zbežijo," je težavo v zvezdničinem ljubezenskem življenju razkril vir.

Prodane sočne fotografije

V londonski galeriji Zebra One so prodali redke črno-bele fotografije Angeline Jolie, ki so nastale, ko je bila stara 20 let, posnela pa jih je Kate Garner. Za fotografije, na katerih filmska zvezdnica sedi povsem gola, gležnje pa ima zvezane s svilenim trakom, so iztržili 1.800 funtov.