Nekdanji Barovec v žiriji!

29. 3. 2017

Mnogo nekdanjim tekmovalcev resničnostnih šovov po odhodu iz oddaje zadišijo novi izzivi - strast do nastopanja in prijateljevanje s kamero ni tuje niti nekdanjemu Barovcu, ki se je tokrat usedel na žirantski stolček.

Na drugem predizboru projekta Mister Slovenije so zopet navduševali postavni mladeniči iz vseh koncev dežele in tako se je uvrščenim prvega predizbora pridružila še osmerica lepotcev, ki se bo predstavila v velikem polfinalu.

O njihovi usodi so odločali člani žirije, v vrsti katere se je pomeril tudi tekmovalec enega najbolj gledanih šovov pri nas, Bar, iz leta 2015. Simpatičnemu Škofjeločanu Emiju Nikočeviću, sicer bančnemu svetovalcu, samozavesti ne primanjkuje, zato se na odru počuti več kot domače. Minulo leto se je na finalnem dogodku izbora v družbi Pie Pustovrh namreč že pomeril kot voditelj, zdaj pa z odprtimi rokami pozdravljamo tudi njegovo novo vlogo...

Mister Slovenija žirijaEmi je na žirantskem stolčku delal družbo Matjažu Lesjaku, mistru Slovenije 2015, pisateljici Cristy Žmahar, televizijski voditeljici Pii Pustovrh in vodji marketinga Casino Korona, Katarini Strgar.

Priporočamo