Nina Dobrev se je v solzah poslovila od kolegov

24. 4. 2015

Konec je! Za nami je še zadnji snemalni dan Nine Dobrev, zvezdnice serije Vampirski dnevniki. Seveda so Nina in njeni zdaj že nekdanji soigralci ob tem potočili kar nekaj (krokodiljih) solz.

"Pogrešala bom tega tepčka,"je na Instagramu napisala ob fotografiji z Matthevem Davisom.
V družbi soigralk Candice Accola in Kat Graham.

Zadnja klapa je padla – 26-letna Nina Dobrev je po šestih letih snemanja uspešne serije Vampirski dnevniki, v kateri je upodabljala Eleno Gilbert, doživela svoj zadnji dan.

V Bolgariji rojena lepotica je zadnje trenutke, ki jih je preživela z igralsko zasedbo in drugimi člani ekipe serije, s svojimi oboževalci ves teden delila na Instagramu. Še posebej zadnji delovni dnevi z ljubljenimi soigralci so bili za Nino izredno čustveni, saj so ji prav vsi kolegi tako močno prirasli k srcu, da je nanje gledala že kot na družinske člane.

"Ne morem več skrivati. Danes je bil dan, poln slovesov," je napisala ob fotografiji, na kateri je v družbi soigralk Candice Accola in Kat Graham. V naslednji objavi pa je napisala: "Počutim se kot riba napihovalka, tako zabuhlo in oteklo, saj sem ves dan jokala. Solze sreče in žalosti. Grenko-sladko."

"Ravnokar sem posnela svojo zadnjo sceno 'Elena in Stefan' s čudovitim Paulom Wesleyjem," je napisala ob fotki, na kateri je v prijateljskem objemu z Wesleyjem, enim od glavnih zvezdnikov serije, ki upodablja Stefana Salvatoreja. Soigralec se je odzval s preprostim, a zgovornim odgovorom – z objavo podobe zlomljenega srca.

"Snemam svojo zadnjo sceno 'Elena in Alaric' s svojim dobrim prijateljem Mattom Davisom. Pogrešala bom tega tepčka," pa je na Instagramu napisala ob fotografiji z Matthevem Davisom, ki uteleša Alarica Saltzmana.

V oči pa bode predvsem to, da z enim od kolegov Nina ni objavila selfija na Instagramu. V pisani druščini namreč manjka Ian Somerhalder! Da je igralka 'pozabila' na tega 36-letnika, pa pravzaprav niti ni presenetljivo. Nina in Ian sta bila med letoma 2010 in 2013 namreč v razmerju, tudi po koncu ljubezenske zgodbe pa sta morala pred kamerami igrati zaljubljeni par, kar niti slučajno ni bilo lahko. Vse skupaj je postalo še težje, ko se je Ian zaročil s 26-letno Nikki Reed, zvezdnico vampirske sage Somrak. Menda je bil prav ta neprijetni položaj glavni razlog za to, da je Nina zapustila ekipo serije. Kakorkoli že, prepričani smo, da se ni pretirano obremenjevala s tem, ali je dobila Ianov poljub v slovo ali ne, saj ima ne nazadnje dovolj kolegov, ki jo že zdaj močno pogrešajo.

TIM JERAS

Značke: Nina Dobrev