Novi ambasador PokerStars je Neymar!

10. 5. 2015

Neymar Jr, fenomen tako na družbenih omrežjih kot na nogometnih igriščih, bo PokerStars promoviral v oglaševalskih kampanjah, na dobrodelnih dogodkih in s posebnimi nastopi, vključno s sodelovanjem na večjih spletnih turnirjih in turnirjih v živo.

Mladi Brazilec ima ogromno sledilcev na družbenih omrežjih – kar več kot 18 milijonov sledilcev na Twitterju in 51,2 milijona oboževalcev na Facebooku.

"Neymar Jr je eden največjih zvezdnikov v svetu športa in PokerStars je ponosen, da sodeluje z njim. Skupaj bomo dvignili priljubljenost pokra in pokazali novemu občinstvu tekmovalno, zabavno in strateško igro pokra," je povedal Michael Hazel, izvršni direktor PokerStars. "Sodelovanje z Neymarjem Jr nadaljuje zgodovino PokerStars investicij v športnike, ki želijo maksimalno izkoristiti svoj športni uspeh in postati uspešni igralci pokra."

David Baazov, predsednik uprave in izvršni direktor Amaye, je povedal, da je to investicija v globalno rast pokra. "Neymar Jr je mlad in izjemno karizmatičen super zvezdnik, ki rad komunicira z oboževalci na družbenih omrežjih, je domač s kamero in ima rad poker," je dejal Baazov. "In kot super zvezdnik enega najbolj znanih nogometnih klubov in nogometnih narodov ima svetoven sloves. To partnerstvo je odlična priložnost za oglaševanje pokra po celem svetu in vabljenje novih privržencev."

Kot strasten igralec in velik navdušenec pokra Neymar Jr redno objavlja slike in videe o svojih poker avanturah na Instagram profilu, vključno z domačimi igrami s prijatelji ter slike s svojim psom, ki mu je prikladno ime "Poker", in tako deli svojo ljubezen do pokra s 14,5 milijoni sledilci.

"Z odraščanjem in vsakodnevnim igranjem nogometa sem postal tekmovalen. Ko ne igram nogometa, je ena mojih najljubših stvari igranje pokra in tekmovanje proti mojim moštvenim kolegom na poti ali prijateljem v domačih igrah," je povedal Neymar Jr.

"Da postaneš uspešen igralec pokra, potrebuješ številne iste spretnosti kot da postaneš uspešen nogometaš – pomembna je duševna moč, odpornost, potrpežljivost, zbranost in osredotočenost. Rad imam izziv, tako na nogometnem igrišču kot za poker mizo," je dodal.

V zadnjih letih so svojo odločnost, osredotočenost in strateško razmišljanje za poker mizami preizkusili številni športniki. Zaradi številnih vzporednic med tekmovalnimi športi se Neymar Jr naravno poda k PokerStars. Kot najnovejši član ekipe PokerStars se Neymar Jr pridružuje ekipi nekaterih najboljših igralcev pokra na svetu, kot tudi drugim slavnim športnikom, kot so brazilska nogometna legenda Ronaldo "el Fenómeno" Nazário de Lima, 14-kratni zmagovalec teniških turnirjev za grand slam Rafa Nadal in nizozemska nosilka zlate olimpijske kolajne v hokeju na travi iz Pekinga, Fatima Moreira de Melo.

Podpis Neymarja Jr je del zavezanosti PokerStars, da predstavi razburljivost igranja pokra novemu občinstvu. PokerStars bo preko svojega programa podjetniške pomoči Helping Hands sodeloval tudi z organizacijo Neymar Jr Project Institute.

12. sezona PokerStars European Poker Tour se začne avgusta v Barceloni.

Akcije poln festival vedno privabi ogromno sodelujočih, letos pa bo nedvomno še bolj priljubljen, saj bo Neymar Jr pokazal svoje spretnosti na seriji "zvezdniških duelov". Igralci pokra in nogometni navdušenci bodo imeli tudi priložnost osebno spoznati Neymarja Jr in celo zaigrati proti njemu v posebni poker igri.