O tem, ali princ Harry zares prakticira črno magijo ali pa je vse skupaj veliko bolj nedolžno!

O tem, ali princ Harry zares prakticira črno magijo ali pa je vse skupaj veliko bolj nedolžno! (foto: profimedia) profimedia
26. 9. 2017

Fotografija Melanie Trump in princa Harryja je v zadnjih dneh dvignila res veliko prahu. Številne je namreč zmotila nenavadna gesta njegove desne roke.

"Medtem, ko se nekateri nagibajo k razlagam, da je na takšen način želel simbolizirati zle sile oz. zaščito pred njimi, se drugi nekoliko bolj nagibamo k razlagam, da gre za umirjevalno gesto. Sicer res ne vemo točno, kaj se je dogajalo neposredno pred ali med fotografiranjem. Opazimo lahko, da je svojo dlan položil na trebuh in verjetno zgolj poizkušal umiriti svojo napetost pred množico fotografov. Ker je oblečen v suknjič, je verjetno želel hkrati pridržati tudi suknjič, da se ta ne bi mečkal ali deloval čudno. No ja, dosegel je ravno nasprotno, vse skupaj deluje 'čudno' tudi zdaj. Menim, da so razlage veliko bolj zemeljske, kot pa bi nekateri radi vse skupaj prikazali. Podobno, kot je to počel Napoleon, ko je svojo dlan zatikal za vojaški suknjič in tako času primerno izražal svoje sposobnosti velikega voditelja na eleganten in umirjen način. Morda s to razliko, da je šlo pri Napoleonu za načrtovano gesto, pri princu Harryju pa verjetno ne," je za naše spletno mesto razložil prinčevo gesto strokovnjak za govorico telesa Edvard Kadič.

Priporočamo